Francuski magazin objavio fotografiju na kojoj je Sarkozi viši od svoje supruge. Internet je poludeo

Optužili su ih za fotošopiranje

  • 0
Nicolas Sarkozy, Carla Bruni Foto: Profimedia

Francuski magazin našao se na udaru kritika jer čitaoci misle da su namerno na naslovnoj stranici stavili fotografiju na kojoj je bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi viši od svoje supruge, Karle Bruni. Svi znaju da je u stvarnosti, Karla puno viša od Sarkozija.

Par se pojavio na novoj naslovnici nedeljnika "Paris Match" i odmah postao predmet podsmeha čitalaca, koji nisu gubili vreme da istaknu kako je bivši predsednik visok 166,4 cm, dok je njegova supruga, pevačica i glumica, visoka 173 cm, skoro 7 cm više od njega.

Ljudi su se čak potrudili da na kreativan način objasne ovu neusklađenost, pa su tako na društvenim mrežama osvanule zanimljive fotografije.

Medij je odgovorio na fotošop optužbe rekavši da je par jednostavno stajao na stepenicama kada je fotografija snimljena.

- Nikola Sarkozi nije fotošopiran da bi izgledao viši od Karle. Na slici koja je izabrana za naslovnicu, Sarkozi je stajao viši stepenik od onog na kojem je bila njegova žena - istakli su oni.

Nicolas Sarkozy, Carla Bruni Ovako par izgleda u stvarnosti Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA