Novi detalji o odbegloj princezi: Zbrisala kad je šeik saznao da je bliska sa telohraniteljem

Navodno ga je obasipala poklonima, što je smetalo članovima porodice

  • 9
Princess Haya, Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, Dubai, Princeza Haja, šeik Muhamed Foto: Tanjug/AP

Svet danima piše o "odbegloj princezi", koja je ostavila vladara Dubaija, uzela novac i decu i pobegla u London. I dok još uvek nema zvaničnih potvrda, u javnost izlaze novi detalji koji su navodno prethodili ovom događaju.

Prema najnovijim izveštajima, princeza Haja bint Al Husein (45) pobegla je nakon što je njen suprug, šeik Muhamed bin Rašid el Maktum (69) postao zabrinut da je ona previše bliska sa svojim britanskim telohraniteljem.

Sheik Mohammed bin Rashid al-Maktoum and Princess Haya Foto: Profimedia/Zuma Press - Entertaiment

Princeza Haja, kako piše Dejli mejl, predmet je nezapamćene pravne tužbe koju je podneo šeik Muhamed u porodičnom odeljenju Visokog suda.

Prijatelji su rekli kako je Haja pobegla iz Dubaija strahujući za svoj život, a nakon što je njen suprug postao sumnjičav da su ona i telohranitelj, bivši britanski vojnik, u nekoj vezi.

Telohranitelj je štitio porodicu šeika Muhameda.

Princeza Haja, jedna od šest žena vladara Dubaija, obasipala je poklonima telohranitelja, dok su neki članovi porodice kritikovali, kako su opisali, "neprikladnu intimnost" između njih dvoje, preneo je Tajm.

Sheik Mohammed bin Rashid al-Maktoum and Princess Haya Foto: Guliver/The Office of Princess Haya of Jordan via Getty Images

U arapskoj pesmi objavljenoj na profilu na Instagramu povezanim sa šeikom prošle sedmice, on je napisao: "Izdajice, izdali ste najdragocenije poverenje i vaša igra je otkrivena".

Telohranitelj je bio zaposlen u firmi sa sedištem u Londonu, koja ima promet od pet miliona funti.

Pre nekoliko dana svetski mediji preneli su da je princeza ostavila šeika, uzela decu i 35 miliona evra i pobegla u London. Njen muž, jedan od najbogatijih ljudi na svetu, pokušava da dobije sudski nalog da mu se deca vrate u Dubai.

I princeza i šeik su prijatelji kraljice Elizabete II, što izaziva strah da bi ona mogla da bude uvučena u najveći britanski razvod.

Princess Haya, Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, Dubai, Princeza Haja, šeik Muhamed, kraljica Elizabeta II Foto: Tanjug/AP

Mediji su preneli da je ona podnela zahtev za azil u Nemačkoj, jer strahuje da bi Velika Britanija mogla da je vrati u Ujedinjene Arapske Emirate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Deks

    5. jul 2019 | 22:47

    Opa djurdjo

  • Strast

    5. jul 2019 | 23:20

    Eto ima sve, fali joj promjena. Dojadila krtina, hoce malo mesa sa kostima.

  • BralE

    5. jul 2019 | 23:36

    Znači tjelohranitelj! Šta ćeš, to mu dodje nekako i normalno. Ovakvi brakovi su po meni, kao da voliš da se voziš i udaš se za bicikl koji ima benzinsku pumpu. Jbg, kad tad ćeš pozeliti neki automobil, a njemu isto dobro, jer moze do mile volje sipati gorivo. a da ne plati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA