≫ 

Britanci povraćali, drali se na osoblje u avionu i padali u nesvest na letu do Zadra (VIDEO)

Problemi su počeli na samom aerodromu, gde su putnici počeli da piju, zbog čega je let kasnio

  • 7
pijani englezi u avionu Aneta Zukow Piotr Nesan

Foto: Aneta Zukow

Avion pun pijanih Britanaca na letu ka hrvatskom Zadru, koji su povraćali, padali u nesvest i odbijali da slušaju osoblje, danas je glavna tema britanskih medija. Internetom kruže snimci na kojima se vidi kako je izgledao tročasovni let "iz pakla", a nakon sletanja u Zadar, trojica muškaraca su uhapšena, piše Dejli mejl.

Oko 70 ljudi uputilo se letom Rajanera iz Mančestera u Zadar na popularnu plažu Zrće, a problemi su počeli već na samom početku, zbog čega je let kasnio.

Međutim, uprkos početnom uspehu posade u obuzdavanju putnika, let se, kažu trezni svedoci, brzo pretvorio u pravu noćnu moru. Kako su opisali, povraćali su po svim putnicima, neki su ležali onesvešćeni, a neki su se drali, pevali i skakali, odbijajući da poslušaju posadu.

Oni su već u baru na aerodromu bili pod dejstvom alkohola, padali su po koferima i drali se na prolaznike.

- Bilo je kao da smo u džungli sa životinjama. Pakao na zemlji. To je bio najgori let u mom životu. Mogu to opisati samo kao noćni klub bez muzike, u vazduhu - rekla je 24-godišnja Aneta Zukov koja se u Hrvatsku uputila na dvonedeljni godišnji odmor.

Zbog ovog ponašanja tokom leta, osoblje je bilo primorano da obavesti policiju, koja ih je sačekala na aerodromu u Hrvatskoj i uhapsila trojicu muškaraca.

- Posada ovog leta iz Mančestera za Zadar je zatražila pomoć policije po dolasku nakon što je određeni broj putnika remetio putovanje. Avion je normalno sleteo i policija je uklonila pojedince. Sigurnost i udobnost naših kupaca, posade i aviona je naš prioritet broj jedan i to je sada stvar lokalne policije - izjavio je portparol Rajanera.

Prevesela ekipa uputila se na peto izdanje festivala Hard Island na Zrću, koji se reklamira kao "letno okupljanje za fanove koji vole opako da se zabavljaju", piše Index.hr.

VIDEO: Pijani Englezi napali hrvatsko obezbeđenje, pa dobili ozbiljne batine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Uros

    9. jul 2019 | 13:12

    Moralne nakaze Britanci. 50% populacije nastalo incestom, fuj.

  • 🇷🇸⛷🇵🇪

    9. jul 2019 | 13:29

    Ако бих рекао стока , увредио би стоку. Највећи светски олош.

  • Jovan

    9. jul 2019 | 13:43

    Nema gore nacije,oni su narod koji je izvrsio najvise genocida u istoriji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA