"Hoće li me neko konačno upucati": Najčudniji provalnik sedeo satima u kući, ništa nije ukrao

"Ubijete me molim vas, hoće li me neko konačno ubiti", vapio je mladić kao da je iz sveg src želeo da dobije metak

  • 1

Istraga je u toku nakon što je čudan provalnik uočen na video snimku kako je upao u kuću u Filadelfiji i ostao unutra satima satima dok vlasnici nisu bili u svom domu, a da pritom nije ukrao ništa.

Neidentifikovani muškarac je ušao u kuću u nedelju oko 3:30. Na snimcima njegovog ponašanja stekao se utisak kao da je pogubljen, da ne zna šta čini i čuje se da priča sam sa sobom.

- Molim te, ubij me. Neko bi trebalo da me ubije - ponavljao je.

Najpre je kreditnom karticom pokušao da pokrene senzor za otključavanje vrata, a zatim je izvadio telefon i seo, pre nego što je razbio prozor i ušao unutra.

Vlasnici kuće, muž i žena koji su u tom momentu bili u Nju Džersiju, primili su obaveštenje o alarmantnoj situaciji sa bezbednosnih kamera kada je čovek provalio. Zatim je ponovo ušao u kuću sat kasnije, a onda ponovo otišao, saopštila je policija.

Kada su došli kući, razgovarali su sa policijom, a svima je bila misterija to da ništa nije ukrao.

- Iskreno, izgledao je kao da je bio pijan i da je pokušavao da nađe mesto za spavanje - rekla je žena.

Posteljina i svi pokrivači u kući za svaki slučaj su oprani, a muž i žena se nadaju da će policija uhapsiti čudaka koji je počinio krivično delo.

- Nadam se da on čita ovo ili da će mu neko reći i pokušati da ukaže na to da je učinio glupost. Treba da dođe i da se izvini. Da smo bili kod kuće, sve je moglo da se završi na mnogo gori način - dodala je vlasnica.

(Telegraf.rs/NBC)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA