Zaprosio devojku posle tri godine veze: Umesto vereničkog prstena, uručio joj zlatnog retrivera

Oboje će večno pamtiti taj dan

  • 2

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jeremiah & Rachel Photography (@jeremiahandrachel) on

Stomatolog iz Montane Džoes But (30) zaprosio je svoju devojku Kedi Lejtajmer na nesvakidašnji način posle tri godine veze. Kleknuo je pred njom, pitao ju je da li želi da se uda za njega, a umesto da izvadi verenički prsten, predao joj je štene zlatnog retrivera.

Kedi je mislila da ju je dečko doveo u Nacionalni park u Montani kako bi načinili nekoliko zajedničkih fotografija. Ni slutila nije da će je dečko zaprositi sa psom u rukama.

- Najpre je držao psa sa ogrlicom na kojoj je pisalo "Kedi". Mislila sam da je štete nazvao po meni i da će mi ga pokloniti. Tek onda je kleknuo i pitao me: "Hoćeš li se udati za mene" - rekla je oduševljena devojka za lokalni list.

Očekivala je da će prelepi zalazak sunca biti samo odlična pozdaina za njihove zajedničke fotografije. Međutim, taj dan se pretvorio u jedan od njenih najradosnijih trenutaka u životu.

- Kedi je za mene posebna i želeo sam da učinim nešto posebno i originalno što će pamtiti čitavog života - rekao je Džoel nakon što mu je sinula ova ideja koju je uspešno realizovao pre nekoliko dana.

- Znao sam da ću je ovog leta zaprositi. Kada sam saznao da ću dobiti psa, shvatio sam da je pravi trenutak da to učinim - dodao je stomatolog.

Sudeći po njihovim srećnim fotografijama na društvenim mrežama nakon ovog trenutka, očigledno je da je Kedi pristala da se uda za svog voljenog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA