Pametne tajne ukletih kuća: Plaše nas s razlogom. Ovo je 5 racionalnih objašnjenja

Jedan od njih je - životinjska mokraća

  • 0

Priče o duhovima i ukletim kućama neke su od stvari koje mnogi vide kao avanturu u koju bi se rado upustili. Jednostavno, mnogi uživaju u ideji da su duhovi negde iza ugla i da skrenu na tu drugu stranu.

Ali, ako zaista idete u obilazak uklete kuće, treba da znate za par trikova. Naime, postoje racionalni razlozi zašto nas toliko plaše.

Strah u korak sa trendovima

Кada koriste uklete kuće za obilazak kako bi na njima zaradili, organizatori će računati na stvari koje najlakše uplaše posetioce. Na primer, ako ćete tokom Noći veštica posetiti ukletu kuću, vrlo je verovatno da ćete videti crveni balon kako lebdi na nebu i zastrašujućeg klovna.

Eksplozija užasa

Organizatori poseta ukletim kućama takođe vode računa da postepeno pojačavaju zastrašivanje dok ne dovedu do konačne eksplozije straha. Važno je, kažu, da počne sa jezivim lupkanjima, pa da često bude groznih zvukova i prizora sve do konačne erupcije užasa.

Ukleta kuća, duhovi, Pen-Y-Lan Hall Foto: dailypost.co.uk

Jednostavno je najbolje

Ponekad kada pokušavate da zaplašite goste uklete kuće, jednostavni trikovi pokažu se kao najbolji i najefikasniji od svih. Na primer, stroboskopska svetla mogu se koristiti za ometanje vida posetilaca. Zatamnjene sobe dezorijentisaće posetioce i pojačaće njihova čula. Кombinacija jednostavnih trikova može da pomogne publici da se više oseti "na ivici".

Nikada ne postoji obrazac

Ono što će mnogi pokušati je da ublaže svoj strah u ukletoj i da predvide ono što sledi. Tokom testiranja kuća sa ukletima, dizajneri će voditi računa i o ovome. Očekujte neočekivano.

Кoriste životinjsku mokraću

Poenta uklete kuće je da pojača čula. Zbog toga će ljudi koji stvaraju ova iskustva koristiti različite mirise i teksture kako bi se posetioci osetili nelagodno. Jedan od izbora za mirise je životinjski urin jer prostoru daje miris smrti.

(Telegraf.rs/socialifestylemag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA