≫ 

Hrvaticu s veštačkim trepavicama pitali šta misli o politici: Njen odgovor je totalni hit! (VIDEO)

Politika je danas "živi lopovluk", rekla je mlada devojka u anketi, a potom priznala da bi želela da se zaposli kod gradonačelnika Zagreba

  • 13
hrvatica, zagrepčanka, trepavice Printscreen: Twitter/Matea Dominiković

Povodom Međunarodnog dana mladih, novinari su na Trgu bana Jelačića u Zagrebu napravili anketu, a odgovori jedne atraktivne mlade crnke postali su pravi hit na društvenim mrežama. Iako je na početku zauzela stav da je politika "danas živi lopovluk", izjavama koje su usledile pokazala je da u isti taj "lopovluk" želi da uđe čim završi fakultet.

Na novinarsko pitanje da je smatra da su mladi u Hrvatskoj politički obrazovani, devojka sa upečatljivim veštačkim trepavicama i obrvama odgovorila je sasvim nešto drugo.

- Nisu. Politika je, po mom mišljenju danas čisti lopovluk. Država je prelepa, a puno je pokradena i mislim da je to veliki problem današnjice - odgovorila je devojka.

Usledilo je pitanje o tome na koji načinm koristi svoje potencijale kao mlada osoba.

- Obrazovanjem! Pokušavam što više da se obrazujem i da učim što viuše jezika. Bez jezika si danas vrlo neobrazovan - dodala je.

Atraktivna Zagrepčanka koja je, između ostalog, rekla da studira javnu upravu, a njeno "pametovanje" je potom otišlo u drugom smeru.

- Da, zaposlila bih se u državnu firmu, kod svog Bandića - odgovorila je devojka na pitanje da li bi nakon diplomiranja više volela da radi u privatnom ili javnom sektoru.

- Pa dobro, ja Bandića stvarno uvažavam kao osobu jer mislim da je doprineo gradu. Nema čoveka koji jednostavno nije bar nešto pokrao u državi, ali smatram da je Bandić dosta uložio u ovu državu. Tako da bih preko njega htela da se zaposlim danas, sutra, kad završim fakultet - objasnila je devojka.

- Je l' to ona stara - ukrao je, ali je svima dao - upitala ju je novinarka, s čim se devojka složila. Priznala je i da će na predsedničkim izborima glasati za Kolindu Grabar Kitarović jer je "na strani žena", a zanimljiv je i odgovor na pitanje kako podstaći mlade da se više aktiviraju u sferu politike.

- Čitanjem. Ništa više nego čitanje. Instagram je dosta aktivan i sve te gluposti, tako da smatram da vesti treba više da se gledaju, da čitanjem treba malo taj, da kažemo, vokabular da se poboljša - zaključila je.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA