• 10

Salon za masažu "šokirao" svet: Mušteriji ponuđen seks kao lek za leđa

Muškarac koji je bio na masaži zatražio je da mu izmasiraju leđa zbog bolova, da bi ga zaposlena upitala "želi li još neku uslugu"

  • 10

Vlasnici salona za masažu u Melburnu izdat je nalog o zatvaranju radnje nakon što je utvrđeno da salon radi kao bordel, pošto je mušteriji ponuđen seks kao lek za njegova leđa.

Vlasnica Tifani Ndžajen u utorak je pred sudom negirala bilo kakvu mogućnost povezivanja sa bordelom i podnela zahtev za dozvolu o neometanom radu, navodeći da u njenom salonu rade profesionalne maserke, prenosi "Herald San".

Međutim, sudija za prekršaj Džejd Bot odbio je njen zahtev, pozivajući se na dokaze koji su u suprotnosti sa njenim izlaganjem.

Sve je počelo kada je jedan od mušterija zamolio maserku da mu izmasira leđa, a onda ga upitala da li želi neku dodatnu uslugu na to.

Najpre je, prema navodima, mislio da mu nudi saunu ili spa, da bi ona potom direktno rekla da misli da seksualne usluge. Odbio je to da učini i o tom događaju obavestio je policiju.

Neimenovani muškarac na sudu je rekao da ga je, dok mu nisu ponuđene seksualne usluge, dočekala oskudno obučena žena sa dubokim dekolteom.

Policija je na sudu predstavila oglase ovog salona na kojima su prikazane fotografije oskudno obučenih žena, pominjanja novih devojaka, kao i propratni tekst: "Obećavamo vam dobar provod".

Gospođa Ndžajen je rekla da je u njenom salonu u poslednjih nekoliko godina radilo skoro 100 žena i da nijedna nije ponudila nikakve dodatne usluge, naročito ne seksualne prirode.

Sudija je, međutim, odbacio tvrdnje vlasnice.

- Sumnjam da je iko od njenih zaposlenih imao odgovarajuće kvalifikacije. Prihvatam čovekove dokaze i njegovo izlaganje je u kombinaciji sa reklamama za masažu vrlo uverljivo. Na osnovu svega toga možemo da zaključimo da se u tim prostorijama vrše usluge bordela - rekla je sudija Bot.

VIDEO: Frizer revolucionar! Da li je ovo početak kraja makaza u salonima?

(Telegraf.rs/Dejli mejl)

Komentari

  • Dusan

    Ajaaaoo al me zabolese ledja!! Ako ima neko broj od ovog centra za masazu nek javlja! Al kakva mi je sreca, cu prodjem ko her Zika Pavlovic!

  • Misko

    To bi trebali kod nas, meni bi pasalo pravo, svaki dan bih isao na te masaze.

  • Комуниста

    Па, није баш, баш лек за леђа, али је добар за метаболизам ,депресију и опуштање. Масажа плус лек, иди бегај, лечи и наследне болести.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima