• 7

Galeb ukrao muškarcu kesicu marihuane iz ruke: Spasao Šveđanina hapšenja jer je odneo dokaz

Policajci nisu očekivali nekog trećeg da se umeša u ovu akciju

  • 7

Muškarac u Švedskoj spasao se hapšenja tako što mu je galeb iz ruke "ukrao" kesicu sa marihuanom i odleteo sa njom u trenutku dok su mu se približavali policajci.

Policajci u civilu patrolirali su na Festivalu kulture u Geteborgu, kada su primetili ženu kako slobodno puši marihuanu, i dok su prilazili muškarac koji je bio u njenom društvu zgrabio je kesicu sa marihuanom, što je primetila i policija, prenosi portal Leaf Desk.

Kako se navodi, policajci su se onda usmerili ka muškarcu u nameri da ga uhapse, međutim nekoliko trenutaka pre nego što su policajci prišli, pojavio se galeb koji je uzeo kesicu i odleteo sa njom, pa je tako odneo i dokaz.

Portparol policije u Geteborgu Štefan Gustafson izjavio je da je prema proceni policajaca u kesici bilo oko 10 grama kanabisa, međutim, kako nije bilo dokaza, nije ni došlo ni do hapšenja.

- Policajci nisu očekivali nekog trećeg da se umeša. Na tom mestu postoji veliki broj galebova, a jedan od njih je video svoju šansu i zgrabio kesu. Policajci su samo posmatrali kako galeb nestaje ka nebu - rekao je Gustafson.

Policajci su uhapsili ženu zbog korišćenja i posedovanja marihuane.

U Švedskoj važe najstroži zakoni o drogama, i po njima se posedovanje marihuane kažnjava velikom novčanom kaznom i zatvorom do 6 meseci.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Qwerty

    I pesma za dečka koji se spasao od policije dva galeba od Šabana.

  • Ljubiša

    Neka neko dostavi galebu i upaljač,greota da se baci.🚬🚬🚬

  • MiniMe

    Evo dosao kod mene na terasu,hvala mu 😊Ocemu smo ono pricali😁

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima