• 19

Srbe zaprepastio prizor u kupatilu na odmoru u Grčkoj: Da li ste videli ovakvo stvorenje iz odvoda?

Gušter, crna mamba ili miš?

  • 19

Postoje brojne grupe na Fejbuku u kojima se možete informisati o određenim turističkim destinacijama. Možete postavljati bezbroj pitanja o smeštaju, hrani, plažama, a ponekad se možda desi i da naučite nešto o nekoj životinjskoj vrsti.

Takav je slučaj sa jednim turistom iz Srbije koji se nalazi na letovanju u Nei Poriju. Iz odvoda u kupatilu izašla je jedna neobična životinjica.

- Imam jedno pitanje, nalazimo se u Nei Poriju i večeras je supruga ovo videla da izlazi iz cevi za odvod vode u kupatilu. Pa me zanima da li je neko imao slična iskustva sa ovim? Hvala unapred - napisao je on.

Usledili su brojni komentari, neki tvrde da je u pitanju gušter gekon koji je potpuno bezopasan. Neki su međutim rešili da budu duhoviti, pa su napisali da je u pitanju crna mamba, pa čak i miš.

Tvrde da se mogu naći ne samo u Grčkoj, već i u Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Pogledajte video: Upoznajte najstidljivijeg guštera, ne voli da mu se smejete

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Bocky

    Ma to je drekavac 😂

  • pera kojot

    Odvod ko u somaliji

  • mikk

    Ljudi ih uvek pušte na miru, jer se hrane komarcima, paucima i krpeljima. A svi ti su skloni da prošire zarazu na čoveka. TAko da samo držite otvoreno mleko u frižideru i nema problema. One jedu sve što čoveku može da naškodi na tom mikro nivou postojanja.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima