• 3

Na njegovo "udaj se za mene" 30 puta rekla "ne". Zvala ga da bude kum i spremila mu šok iznenađenje

Pol je pristao da bude kum svom prijatelju, ne sluteći da je došao na svoju svadbu

  • 3

Pol Šoproni iz Velsa 30 puta je prosio svoju devojku Ališu Pilou, no ona nikada nije pristajala. Nakon toga ju je Šoproni svakodnevno osvajao romantičnim situacijama, ne bi li je uverio da se uda za njega. No, onda se desilo nešto potpuno neočekivano.

Kako bi nagradila sav njegov trud, Ališa je odlučila da ga zaprosi i to na sasvim neočekivan i lud način.

Naime, Ališa je organizovala da Pol dođe na venčanje prijatelja kom je trebalo da bude kum, a kad je video da mu je dugogodišnja devojka odevena u belo, shvatio je da je došao na sopstveno venčanje.

- U poslednje dve godine Pol me je zaprosio 30 puta. Oklevala sam jer sam već dva puta bila u braku, pa mi je bilo malo čudno da se udam i treći put - kazala je mlada.

Ališa je sve vreme zapravo tajno organizovala njihovo venčanje, te je pred zaprepašćenog Pola i oltar došetala pevajući pesmu "It Should've Been Me" (Trebalo je da to budem ja). Pol ju je posmatrao u šoku.

Na kraju pesme, Ališa je kleknula i zaprosila svog momka. Budući da je odbijen čak trideset puta, Pol je prvo rekao "ne" i odglumio da će da pobegne. Ubrzo se predomislio, poljubio buduću suprugu i rekao "da".

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Komentari

  • Jelena 1982

    Kod nas srba vazi jedno jedino pravilo HOCES DA SE UDAS ZA MENE.ako mlada odbije dovidjena Djole nema vise Djole. Koji bi srbin molio 30 puta ????????.

  • Mladoženja

    Ja bih odustao posle 20-og pokušaja

  • montenegringo

    Svasta

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima