• 23

Grk stavio katanac na klimu, ali bukvalno: "I posle kažu da smo mi Srbi ovakvi i onakvi" (FOTO)

Grci imaju najbolje more na svetu, al' eto, nekad i tu poneko bude nezadovoljan. Da li biste i vi ovako reagovali

  • 23
Katanac na klimi

Printscreen: Facebook/Live from Greece

Srpskim državljanima je u poslednje vreme Grčka među omiljenim zemljama za odmor. Zadovoljni su gostoprimstvom "bratskog naroda", primorjem i uslovima na letovanju. Ima, međutim, i onih koji se razočarani vrate iz drage nam zemlje.

Naime, jedan od srpskih turista podelio je svoje iskustvo na popularnoj Fejsbuk grupi "Live from Greece" sa letovanja u mestu Nei Pori. Požalio se na skup smeštaj i na klimu koja je - zaključana.

- Ovo ima samo kod Grka. Katanac na klimi. Smeštaj u Nei Poriju 35 evra, noć sa klimom 40 evra u septembru mesecu. Ovo je definitivno poslednji put da letujem u Grčkoj. Toliko su mrzovoljni, prljavi, aljkavi, a i alavi - napisao je razočarani Srbin.

Objava je izazvala mnogo reakcija, u preovladavale su uglavnom od korisnika koji obožavaju Grčku.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • heheh

    Šta je tu nejasno 35 sa 40 bez, sve jasno ako neceš klimu mora vlasnik obezbetiti da ne uključuješ klimu na "crno" posebno ako poznaje naš mentalitet. Klima roka na max preko celog dana dok si na plaži da rasladi zidove, posle je smanjiš na normalu... Klima guta dosta struje

  • arigo

    Valjda je klima u studiu, sobi ili apartmanu, nešto što se podrazumeva u 21.veku. Uračuna se u cenu pa ko voli nek izvoli.

  • Tod

    Kao sto sto su razlici srbi iz subotice i iz vranja na pr, tako i grci, koja je duplo veca zemlja.. Jedan te izneverio i cela grcka ti kriva... Razmisljanje deteta od 10 godina.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima