• 6

Maksvel i Finegan imaju 2 godine i već znaju šta je prijateljstvo: Kad se vide, sve pršti od ljubavi

Ruke širom raširene

  • 6

Snimak dvojice dečačića kako trče jedan drugom u zagrljaj raznežio je ceo internet. To je nešto najslađe što ćete, bar danas, videti. Kada su ugledali jedan drugog Maksvel, star 26 meseci i Finegan, mesec dana stariji, su potrčali jedan ka drugom, rukica širom raširenih i čvrsto se zagrlili. 

Onda su malo i proćaskali. Maksvel je video da Finegan nešto drži u rukama i pitao ga je:

- Šta ti je to?

- Nemam pojma, sapleo sam se o to na tepihu. Sviđa mi se.

- A! Daćeš mi kasnije? Aj trčimo malo! Stigni me, brži sam! - izgovarao je Maksvel kada je pojurio, a drugar za njim.

Dijalog je naravno izmišljen jer smo tolikoj slatkoći morali da dodamo i "ton". Njih dvojica su prijatelji više od godinu dana. Komšije su, žive u Vašington Hajtsu, a i njihovi roditelji se druže. Svako jutro zajedno, autobusom, putuju u vrtić.

Video je objavio Maksvelov tata Majkl Sisneros, koji je rekao da inače ne objavljuje privatne snimke na Fejsbuku, ali su, objasnio je, crni i veli dečak bili toliko slatki, a svuda ima rasizma, pa će snimak možda omekšati neka okorela srca.

(Telegraf.rs / Izvor: pix11.com)

Komentari

  • Dragan

    Ne znam koliko je pametno pustiti ih da trckaraju sami blizu ceste, tesko bi ih neko stigao da su skrenuli na cestu a auti prolaze

  • 😘😘😘

    Deca su ciste duse.Mi odrasli smo pogani I mi ih trujemo glupostima.Kada bi se vise ugledali I ucili od dece gluposti ne bi bilo.Bravo decaci,bravo!

  • MIKI

    PREDIVNOOOOOO!SAMO ODRASLI POSLE POKVARE SVE!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima