Pre 4 godine izgubio je psa, a onda je dobio poziv koji je sve vreme čekao

Nikada ne treba da gubite nadu

  • 4
Pas susret vlasnik Printskrin: Facebook/Mike Plas

Snimak Kanađanina i njegovog susreta s ljubimcem kojeg je izgubio pre nekoliko godina postao je viralan na društvenim mrežama, a mnogi ljubitelji životinja priznali su kako nisu mogli suzdržati suze gledajući video.

Majkl Plas iz kanadske pokrajine Ontario bio je na poslu kad je primio poziv azila iz Vinipega (Manitoba). Majk je pre skoro četiri godine izgubio svog ljubimca Džeka, a sad je na njegovo veliko iznenađenje pronađen.

Njihov ponovni susret Majk je opisao na Fejsbuku.

- Skinuo je kragnu i uputio se u malu avanturu. Završio je na ulici, neko ga je pokupio i poveo sa sobom u Vinipeg - napisao je.

Posle skoro četiri godine neko je pronašao psa na ulici i odveo ga u azil koji je pronašao Plasove informacije na mikročipu psa, piše Index.hr.

- Život bez njega nikad nije bio isti i osećaj povratka Džeka je neobjašnjiv. Nikad ne gubite nadu... Ja nisam i nakon četiri godine u različitim pokrajinama ponovo smo zajedno - napisao je on.

Snimak njihovog ponovnog susreta pogledalo je više od 2,3 miliona ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • 👌👌

    28. septembar 2019 | 08:31

    🤗🤗

  • Nina

    29. septembar 2019 | 13:17

    Veoma emotivno. Ta ljubav između psa i vlasnika je neopisiva. Samo onu GLUPACU sto drzi povodac nerazumem. Zašto ga nepusti?????

  • Sasa

    28. septembar 2019 | 13:55

    Jel ovo haski?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA