• 1

Ruska lepotica na internetu saznala da se muž razvodi od nje nakon seks skandala u bazenu

Pristala je i na DNK test kako bi dokazala da je sultan biološki tata njenog sina

  • 1

Bivša misica iz Rusije, koja je bila udata za nekadašnjeg kralja Malezije, otkrila je kako je na internetu saznala da se muž razvodi od nje.

Oksana Voevodina (27) priznala je kako se nije čula niti videla sa bivšim suprugom, sultanom Muhamedom V od Kelantana od decembra prošle godine.

Međutim, tvrdi da je njihov sin Leon isti otac i pristaje na DNK test kako bi dokazala da je sultan njegov biološki tata.

U intervjuu za Dejli mejl, bivša Mis Moskve obratila se direktno bivšem mužu, koji je poznat i kao Faris, i poručila mu da počne da bude otac sinu.

Rihana Oksana Petra, Oksana Voevodina

Foto: Instagram/rihanapetra

- Probudi se Faris, imaš sina! Bez obzira šta bude sa našim brakom, želim da moj sin ima oba roditelja. Samo pomisli na Leona - rekla je ona.

Voevodina se udala za sultana na tajnoj ceremoniji u Moskvi prošle godine, nakon čega je sultan abdicirao.

Međutim, njihov brat ubrzo je počeo da se raspada, da bi mesec dana nakon rođenja Leona, svet obišla vest da su se oni razveli.

Oksana Voevodina

Foto: Instagram

- Kada je otišao u decembru, više se nikad nije vratio, a o razvodu sam saznala na internetu. Ne znam tačno šta se dogodilo, čekali smo prvo dete, mislila sam da je sve u redu - rekla je ona.

Oksana se prisetila i ceremonije venčanja, rekavši da je to bila prava bajka.

- Svaka devojka sanja o venčanju, a moj suprug je odlučio da mi to pokloni - rekla je.

Da podsetimo, nakon glasina o razvodu pojavio se snimak iz bazena iz jedne rijaliti emisije, u kojem Voevodina navodno ima seks sa mnogo mlađim muškarcem od njenog supruga.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima