• 1

Beskućnica glasom očarala policajce: Uskoro su saznali za njenu tužnu priču

Snimak je oduševio sve

  • 1

Društvenim mrežama poslednjih se dana širi video na kojem beskućnica iz Los Anđelesa peva, a njen glas ljude je toliko očarao da su novinari ABC-ja i NBC-ja krenuli istraživati ko je ona.

Sve je počelo kad je policija na Tviteru objavila snimak na kojem žena sa džakovima u rukama peva u podzemnoj železnici.

- Četiri miliona ljudi Los Anđeles zove svojim domom. Četiri miliona priča. Četiri miliona glasova... Ponekad morate zastati i poslušati jedan glas kako biste čuli nešto predivno - napisali su uz snimak, prenosi Index.hr.

Nakon toga je otkriveno da se žena zove Emili Zamourka i ima 52 godine. Rođena je u Rusiji, a u muzičkoj školi učila je svirati violinu i klavir. U Ameriku je stigla s 24 godine, a isprva je podučavala druge sviranju violine. Uskoro je imala zdravstvene probleme i ogromne bolničke račune, a zarađivala je svirajući na ulici. Nakon što joj je ukradena violina vredna 10.000 dolara, izbačena je iz stana na ulicu.

- Spavala sam gde god sam mogla, ulice su bile sigurne, Bog me štitio - rekla je.

Srećna je što ju je policija snimila jer je čula brojne prekrasne komentare o svom glasu. Ali, komentari nisu jedino što je dobila. Pokrenuto je nekoliko humanitarnih akcija kako bi joj se pomoglo.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima