• 26

Misteriozni muškarac stoji pored prsate Kristine mandarine i čuva je od navalentnih frajera

U roku od desetak minuta na štandu je nastao red, automobili su se naglo zaustavljali, a neki su trubili i mahali

  • 26

- Molim vas dva kilograma mandarina i, ako nije problem, može jedan brzi selfi - pitao je jedan od prvih jučerašnjih kupaca Kristinu Penavu (20), koja je preko noći postala najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj. Novinari portala 24 sata zatekli su juče Kristinu na štandu u Bestovju na staroj Samoborskoj ulici s prijateljem.

- Ma ja vam sam prodajem mandarine i nisam htela nikakvu popularnost. Ljudi svašta komentarišu, pišu kako to radim radi Instagrama i slično, ali to nema veze ni sa čim - kaže pomalo sramežljivo Kristina.

Dodaje kako ne bi volela više ništa da je pitaju niti da otkriva išta o sebi.

- Imam puno posla i veseli me što su kupci zadovoljni i što se vraćaju po naše domaće neretvanske mandarine - dodaje Kristina, koja i živi u Bestovju.

Prijatelj koji joj je juče pomagao kaže kako je za Kristinu taj nagli interes medija nezgodan jer sad svi u mestu o tome pričaju.

Novinari su ga pitali da li je on možda njen dečko, pa je došao da pripazi na nju.

- Ma ne, ima ona dečka. Ja sam sused i prijatelj, ništa više - rekao je nasmejano.

Da je zauzeta, potvrdila je i Kristina. U roku od desetak minuta na štandu je nastao red, automobili su se naglo zaustavljali, a neki su trubili i mahali.

Bez trunke šminke, Kristina je opsluživala kupce. Da svi znaju ko je, otkrivao je lagani smešak na njihovim licima. Što je gužva bila veća, sramežljivije su pitali za selfi.

Kristina Mandarina

Foto: Instagram/lareina1134

- Komšinice, svi samo gledaju, a niko da nešto donese. Vidim da je gužva pa evo izvolite, porcija ćevapa za vas i prijatno - rekao je sused i ostavio vrećicu s ručkom Kristini.

Najpoznatija prodavačica mandarina za dva dana dobila je više od 36.000 pratilaca na Istagramu, što je više nego duplo koliko je imala pre nego što su mediji počeli da pišu o njoj.

Primera radi, juče je imala 17.000 pratilaca na ovoj društvenoj mreži. Zbog nje je Hrvatskom zavladala "mandarinska groznica" jer su svima po društvenim mrežama puna usta mandarina.

 
 
 
View this post on Instagram

🍉

A post shared by 🔱 KRISTINA 🔱 (@lareina1134) on

- Mandarine sam počela prodavati tek pre nedelju dana, kada je počela sezona. Za drugi OPG prodavala sam i lubenice. Valjda sam kupcima zanimljiva jer sam mlada i nova. Mnogi kupci uleću i pokušavaju me "oboriti". Jedan mi je mladić poklonio čokoladu, a na nju ispisao simpatičnu poruku i svoj broj telefona. Ma, slađi je on od čokolade - ispričala je najpoznatija prodavačica mandarina.

Iako od nje svi traže zajedničku fotografiju, ona je 2016. spremno pozirala na zagrebačkom autošou gde je susrela bivšu stanarku Velikog brata i ponosno se pohvalila prijateljima.

Video: Ako bi svi kod Mice na kafu, kod Kristine bi na mandarine

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Komentari

  • srba

    Mandarine su verovatno prave ali grudi vestacke verovatno

  • Pancevac

    Ova je sledeća u parovima ili zadruzi sto posto. Haha Kristina mandarina

  • Johan

    Zakacili ste se na njene sise a ono plastikaci sta to ima da se gleda da je to majka priroda stvorila bilo bi drugo

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima