• 3

Ko gleda u telefon dok sedi na WC šolji: Vodovod iz Herceg Novog dobro je nasmejao sugrađane

Na ogromnom bilbordu prikazan je čovek koji sedi na WC šolji i gleda u telefon

  • 3

Oglašavanje i komuniciranje sa korisnicima na društvenim mrežama postala je normalna svakodnevica svake firme ili ustanove koja drži do sebe. Ipak, kao i uvek u životu, neke objave su maštovitije napisane od ostalih, zbog čega je bilbord iz Herceg Novog postao pravi hit na društvenim mrežama.

Preduzeće Vodovod i kanalizacija iz Herceg Novog u Crnoj Gori, dobro je nasmejalo svoje sugrađane, ali i sve one koji su videli fotografiju bilborda sa jednom, samo na prvu pomisao, smešnom porukom. Naime, na ogromnom bilbordu prikazan je čovek koji sedi na WC šolji i gleda u telefon, dok iznad njega stoji natpis "Kanalizacija je naša najvažnija društvena mreža".

Kako se navodi na sajtu firme, ova, ali i još neke poruke su osmišljene u cilju kampanje "Poštuj civilizaciju, čuvaj kanalizaciju" koja je pokrenuta u cilju podizanja svesti i društveno odgovornog ponašanja kada je u pitanju očuvanje životne sredine. Da bi njihova poruka bila što bolja i "glasnija" oni su angažovali i poznatog muzičara Antonija Pušića (Ramba Amadeusa), kao i multimedijalnog umetnika Darka Vlaovića, piše radio Herceg Novi.

(Telegraf.rs/ Radio Herceg Novi)

Komentari

  • 6y66

    Sta nas briga sta se desava u cg........

  • Johan

    Ovo je tacno 70%ljudi to radi samo ako hoce da prizna

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima