Emotivna ispovest princa Harija o bratu: Prvi put priznao da on i Vilijam "nisu na istom putu"

Postoje različite glasine o svađi dvojice braće, ali još češće o nesuglasicama koje postoje između njihovih supruga Megan i Kejt Midlton

  • 0

Britanski princ Hari prvi put je govorio u intervjuu koji je urađen u Africi o odnosu sa svojim starijim bratom Vilijamom. Ako je suditi prema njegovim rečima, odnosi između braće nisu preterano bliski, a Harije priznao da su njih dvojica na "različitim putevima".

U intervjuu koji je dao novinaru Tomu Bredbiju, dok su on i njegova supruga Megan Markl bili na putu u Africi, Hari je naveo da je za braću "postoje oni dobri, ali i loši dani".

- Postoje mnogi navodi o tome da su odnosi sa tvojim bratom u procepu. Koliko toga je istina? - upitao ga je novinar.

- To je deo ove uloge, deo ovog posla, porodice, pritisak postoji. Ali mi smo braća i uvek ćemo to biti. Sigurno je da smo trenutno na drugačijim putevima, ali uvek ću da budem tu za njega, a koliko znam i on za mene. Ne viđamo se toliko često koliko smo nekad, ali ga mnogo volim i znate sami da je većina navoda napravljena ni iz čega. Ali, kao braća, imate dobre dane i imate loše dane - rekao je on.

Kako navodi CNN, postoje različite glasine o svađi dvojice braće, ali još češće o nesuglasicama koje postoje između njihovih supruga Megan i Kejt Midlton.

Upravo to je navodno i razlog zbog kog su se Hari i Megan iselili iz Kensington palate u maju.

Princ Hari govorio je o medijskom pritisku i načinu na koji britanski tabloidi izveštavaju o kraljevskoj porodici, a pre svega o njegovoj supruzi.

- Neću da me maltretiraju u igri koja je ubila moju majku - rekao je on.

Inače, u intervjuu koji je Bredbija dala Megan Markl takođe je bilo "teških pitanja", pa je vojvotkinja u jednom trenutku bila na ivici suza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA