• 23

Snouden srušio 4 velike teorije zavere: Evo šta je otkrio o vanzemaljcima i sletanju na Mesec

Ispostavilo se da američka vlada nije upoznata sa postojanjem još nekih inteligentnih živih bića

  • 23

Uzbunjivač Edvard Snouden koji se trenutno nalazi u Rusiji, nekadašnji je zapoelnik CIA i NSA. Dok nije rešio da na svetlost dana iznese sve tajne tih agencija, Snouden je imao priliku i da proveri da li su neke od mnogih teorija zavere tačne - jedna od njih je i ona o vanzemaljcima.

Snouden je imao priliku da pretraži brojne podatke i tako sazna da li obaveštajne službe kriju veliku tajnu. Ispostavilo se da američka vlada nije upoznata sa postojanjem još nekih inteligentnih živih bića, prenosi CNN.

- Da se zna, koliko ja mogu da vam kažem, vanzemaljci nikada nisu kontaktirali Zemlju, ili se bar nisu obratili američkim obaveštajcima - napisao je Snouden u svojim memoarima.

Takođe, sletanje na Mesec se zaista dogodilo.

- U slučaju da ste se pitali: Da, čovek je zaista sleteo na Mesec. Klimatske promene su stvarne, slučaj kemtrejls nije istina (kemtrejls, po teoriji zavere trag koji avioni ostavljaju za sobom, a sadrži hemijske ili biološke agense namerno raspršene po nebu u svrhe neotkrivene opštoj javnosti) - naveo je Snouden.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Miki

    mk ultra, direct energy weapons, targeted individuals, emf broadcast, remote nuural monitoring

  • Cika Velja

    Nas Tvorac zivi u svemiru,ili na nebu,kako ko vise voli,i stvorio nas je ovde na Zemlji...pre toga nismo bili ovde...tako da vanzemaljci smo zapravo mi sami???

  • Predator Montenegro

    Taj snovden ne postoji glumac zamajavanje ljudi neko misli da je on CGI urađen na zelenom platnu jer nema drzac za naočare na nos što stoji a sa druge strane ima...tako kažu

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima