• 1

Doktorka istukla pevačicu kada je došla na operaciju usana: Dobila je potres mozga i polomljen nos

- Pitala sam zašto ne postoje službeni identifikacioni znakovi na kutuji supstance koju je želela da mu ubrizga. Na to je ona odgovorila: "Ili verujete doktoru ili ne" - rekla je pevačica

  • 1

Valentina Sidorova (20) ruska pevačica i glumica objavila je video putem interneta na kom se vidi njeno krvavo lice, tvrdeći da ju je napala dr Olesja Sokolan za vreme zahvata korekcije usana.

Na snimku Valentina tvrdi da se u moskovskoj bolnici leči od povrede glave, slomljenog nosa i potresa mozga. Međutim, doktorka Sokolan tvrdi da ju je Sidorova prva napala.

- Sada sam u klinici. Tukao me je doktor zbog snimanja video snimaka žene lekarke koja me udara. Počela me udarati telefonom u lice i glavu - rekla je Valentina.

Dr Sokolan nije prvo komentarisala incident, ali je potom optužila pacijentkinju da se ponašala "nepristojno", psovala je, a zatim skakala na nju. Lekarka joj je tada rekla da je poništila raniju odluku o besplatnom korektivnom lečenju za pacijentkinju nakon što Sidorova nije bila zadovoljna radom druge povezane klinike, rekla je.

Optužila je Sidorovu da je upotrebljavala "nepristojne reči ... i da je provocirala" koristeći svoju kameru, i da je "pojurila" na nju što joj je prouzrokovalo pad i potres mozga i povrede trbuha kada je bila u ranoj fazi trudnoće.

Sidorova, koja je na kliniku išla da "ispravi" svoje "asimetrične usne", tvrdi drugačije. Ona je tvrdila da je doktorka koristila nepoznatu supstancu koju je htela da ubrizga u nju.

- Pitala sam zašto ne postoje službeni identifikacioni znakovi na kutuji. Na to je ona odgovorila: "Ili verujete doktoru ili ne. Odgovorila sam da je vidim prvi put i da želim da se uverim u originalnost i kvalitet leka, jer brinem o svom zdravlju. Na to sam čula nepristojne reči: "Ustani i skloni se odavde." - rekla je Valentina.

Sidorova je rekla da je počela da snima svađu telefonom, a doktorka je "iznenada izvukla telefon iz njenih ruku".

Ona je podnela žalbu policiji i primljena je u moskovsku bolnicu Botkin gde su joj dijagnostikovani prelom nosa, povrede glave i potres mozga.

(Telegraf.rs/Mirror.co.uk)

Komentari

  • Baba Rada

    Sram je bilo istukla dete od 20 godina! Baš mi je žao te devojčice, pevačice! Agresivnu doktorku bi trebalo najstrožije da kazne.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima