≫ 

Najstrašnija ukleta kuća koju Ameri obožavaju: Pre ulaska potpisuju da vlasnik nije kriv ako umru

Učesnici moraju da ispune i određene uslove: da imaju iznad 21 godine, oni od 18 do 20 moraju da imaju odobrenje roditelja, i da razumeju da nakon ulaska na imanje "nema odustajanja osim ako ne dođe do ozbiljnih fizičkih ili psihofizičkih povreda"

  • 13
Ukleta kuca McKamey Manor Printskrin: Youtube/McKameyManor

Ukleta kuća, koja se nalazi u Americi, toliko je strašna i uvrnuta da posetioci pre ulaska moraju da potpišu formular od 40 stranica u kojem prihvataju mogućnost utapanja i smrti.

Na imanju Mekejmi Manor u Samertaunu u Tenesiju nalazi se ukleta kuća koja je dobila reputaciju najstrašnije u Americi.

Uz naporan test fizičke kondicije, proveru prošlosti i testiranje na lekove, posetioci moraju da imaju sigurnu reč i da donesu dokaz o zdravstvenom osiguranju pre ulaska u kuću.

Do sada niko nije uspeo da prođe kroz 10-časovno iskušenje, iako vlasnik kuće Ras Mekejmi nudi 20.000 dolara svakome ko stigne do samog kraja.

Učesnici moraju da ispune i određene uslove: da imaju iznad 21 godine, oni od 18 do 20 moraju da imaju odobrenje roditelja, i da razumeju da nakon ulaska na imanje "nema odustajanja osim ako ne dođe do ozbiljnih fizičkih ili psihofizičkih povreda".

U formularu se navodi da se strah ili napad panike ne računa kao ozbiljna povreda. Ističe se da tokom ture može doći do povrede glave, vrata i leđa, smrt, moždani udar, traumatične povrede mozga.

Ostale moguće povrede uključuju infarkt, utapanje i gubitak svesti. Takođe se navodi da tokom ture može da se dogodi da im se stave plastične vreće preko glave.

Potpisivanjem formulara učesnici se slažu da neće vlasnika imanja Mekejmija smatrati odgovornim za bilo kakve povrede ili stres koji dožive.

To strašno iskustvo bukvalno ne košta ništa, jer Mekejmi samo traži da mu donesete kesu hrane za pse, kako bi nahranio svojih pet pasa.

Učesnici "Kampa za preživljavanje sa iskustvom straha" ne znaju kakvi ih užasi očekuju. Ture na granici podnošljivog namenjene su grupicama od po dvoje-troje ljudi, a osmišljavaju ih maskirani akteri na licu mesta. Tokom nekoliko sati progone učesnike, hvataju ih, vezuju, zapušavaju im usta, zaključavaju ih i muče. Neizostavni instrumenti su konopci, mrtvački sanduci i veštačka krv. Vlasnik Ras Mekejmi je sve vreme prisutan i snima sve što se događa.

Pre polaska na turu horora, učesnici moraju da pogledaju video-zapis svakog učesnika koji je do sada bio u ukletnoj kući.

Video: Gosti nose zatvorske uniforme, opsedaju ih duhovi: Ovo su hoteli u kojima niko ne spava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Дејан Младеновић

    30. oktobar 2019 | 02:49

    Који дебили ти американци нису народ него шифра у медицини

  • M

    30. oktobar 2019 | 08:59

    Kad zavlada ateizam pojavi se satanizam!!! Amerika ima dosta dobrog naroda a i lošeg na žalost,ali Bog to gleda ko je dobar a ko nije važno je slušati boga ne činiti ništa loše

  • Lol

    30. oktobar 2019 | 10:26

    Boze budale...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA