• 3

Zbog ove fotografije, pilotu je do kraja života zabranjeno letenje avionom

Fotografija se proširila društvenim mrežama i izazvala je bes na društvenim mrežama, a kompanija je kritikovana zbog nepoštovanja sigurnosti leta

  • 3

Pilot iz Kine suspendovan je nakon što je fotografija devojke, koja sedi na njegovom mestu u kokpitu, izazvala bes na društvenim mrežama i pokrenula raspravu o kršenju bezbednosnih pravila.

Fotografiju je sama devojka objavila na društvenoj mreži Weibo, a njoj se vidi kako sedi na mestu pilota, rukom pokazuje znak "V", dok na sebi ima odeću civila, piše CNN.

- Veoma sam zahvalna pilotu, tako sam uzbuđena - napisala je ona.

Fotografija se proširila društvenim mrežama i izazvala je bes na društvenim mrežama, a kompanija je kritikovana zbog nepoštovanja sigurnosti leta.

Er Guejlin je potvrdio da se incident dogodio tokom leta iz južnog grada Guejlin za Jangdžou, u istočnoj Kini, 4. januara.

Kompanija je u saopštenju napisala da je neimenovanog pilota suspendovala svih dužnosti "doživotno" zbog kršenja pravila civilnog vazduhoplovstva, dok je ostalim članovima posade zabranjeno letenje na neodređeno, dok traje istraga.

Video: Prva žena vojni pilot helikoptera u Srbiji

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Milan

    Avion ima Auto pilot može sam da leti jedno vreme . Tako da nije to ništa

  • Bravo

    Tako se to radi!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima