≫ 

Preslatkom psiću repić raste posred čela: Našli su ga napuštenog i prozvali magični krzneni jednorog

Narval ima rep između očiju, ali je zbog toga još neodoljiviji

  • 13
Pas jednorog

Foto: Instagram/Macthepitbull

Štene sa repom koji raste posred čela postao je superzvezda, nakon što je napušten i ostavljen na hladnoći. Spasilačka organizacija "Mac Mission" pronašla je štene koje je imalo i povredu stopala, na ulici, sa još jednim starijim psom i uzela ih obojicu kod sebe.

 

Osoblje je simpatičnog psa nazvalo Narvalmagični krzneni jednorog i on je brzo stekao armiju obožavalaca nakon što su video snimci i njegove fotografije postavljeni na društvenoj mreži Fejsbuk.

Štene je odvedeno kod veterinara, nakon što je ovog neodoljivog psa osoblje uverilo da pregled neće biti zastrašujuć. Veterinar je pokušao da otkrije zašto je rep tamo, kako je povezan, i što je najvažnije - može li njime da maše.

Posle pregleda, centar koji je uzeo sa ulice naveo je da dodatni rep nije povezan ni sa čim i nema nikakve druge funkcije osim što to ovog psa čini najkul psom na svetu.

Kako su naveli, Narval, nažalost, ne može da maše repom, ali je najbitnije da ova anomalija na njegovom telu, malom psu ni na koji način ne škodi.

Video: Poremećena i slatka! Teletu peta noga raste iz glave

(Telegraf.rs/Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA