• 2

Elena neće da bude medicinska sestra: "Sad gaćice skinem kad dobro plate, muž mi veruje 100 posto"

Elena "umetničkog" imena Bani, tvrdi da se bolje ophode prema njoj u strip klubu nego u bolnici

  • 2

Buduća medicinska sestra koja je striptizeta vikendima da bi finansirala školovanje otkrila je da za veče može da zaradi i do 2.500 funti (oko 350.000 dinara), ali da većina muškaraca ipak želi samo da ćaska.

Elena (24), čije je "stripersko" ime i alter ego Bani, kaže da se više oseća kao seksi Samarićanka, jer za mnoge njene mušterije igranje u krilu dođe kao terapija. U klubu je upoznala i ljubav svog života, Sija i sada je srećno udata, a ima i dvoje pastoraka.

Ljubiteljka botoksa, koja je operisala grudi, usne, a planira da sredi i nos, počela je da igra oko šipke kada se preselila u Brajton da bi postala medicinska sestra. Mama je bila ta koja ju je ohrabrila da se javi na oglas pošto je na radiju čula da se budući medicinski radnici skidaju za novac.

Striperka

Elen zvana Bani, Printskrin: BBC

A Elena tvrdi da se bolje ophode prema njoj u strip klubu nego u bolnici.

- Zaista sam želela da pomažem ljudima. Inače sam iz porodice medicinskih sestara, ali je stvarnost da je zaista teško i veoma zamorno. Selidba u Brajton bila je za mene nešto potpuno novo, nemam porodice ovde, ni prijatelja, bila sam prepuštena sama sebi. Kroz ples sam upoznala svoje prijatelje, što mi je promenilo život - priča Elen.

Ona, kao i druge njene koleginice, nastupaju tokom dve pesme, tokom jednog nastupa je u donjem vešu, a tokom drugog u toplesu, ali plaćena je samo za intimni ples u krilu.

Striperka

Printskrin: BBC

Mi mu dođemo kao skupe savetnice

- Kad ne nastupamo, onda se šetamo među klijentima, pričamo s njima, pokušavajući da ih ubedimo da im odigramo ples u krilu, tada se svučemo u potpunosti - objašnjava ona. - Najčešće dobijem oko 400, 500 funti samo da sedim i ćaskam s nekim. Mi dođemo kao skupi savetnici, to je fenomenalno.

- Ljudi misle da smo ku*ve, da imamo poslno prenosive bolesti i da spavamo sa tuđim muževima, ali uopšte nije tako - smatra Elena. - Radimo ovo samo zato što želimo da budemo plaćene, kao na bilo kom drugom poslu.

Striperka

Printskrin: BBC

Muž joj veruje 100 posto, a ona sama kaže da će prestati da se bavi ovim poslom kada sama bude htela i kada bude dovoljno uštedela.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror)

Komentari

  • Veteran

    Tako je seko...

  • Qwer

    Pa ti si čak i mene ubedila. Idi bre ženo u tri lepe.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima