• 9

Elizabeta II ide u penziju: Princ Čarls postaje kralj za 18 meseci?

Mnogi su ocenili da je princ Čarls odigrao glavnu ulogu u tome da se princ Endrju povuče sa kraljevskih dužnosti, te da se na taj način priprema za ulogu kralja

  • 9

Sin britanske kraljice Elizabete II princ Čarls sprema se polako da preuzme krunu, a na presto će zvanično stupiti kada njegova majka napuni 95 godina i odstupi sa dužnosti.

Kako piše britanski "Metro", princ Čarls se sastao sa svojim ocem juče u Sandingamu kako bi sa njim razgovarao o intervjuu koji je njegov brat princ Endrju dao za medije povodom umešanosti u aferu sa Džefrijem Epstajnom.

Mnogi su ocenili da je princ Čarls odigrao glavnu ulogu u tome da se princ Enrdju povuče sa kraljevskih dužnosti, te da se na taj način priprema za ulogu kralja.

Kraljica Elizabeta II će napuniti 95 godina za tačno 18 meseci, a kada je njen suprug princ Filip napunio toliko godina, takođe se povukao sa kraljevskih dužnosti.

Kraljica Elizabeta je monarh sa najdužom vladavinom ikada. Stupila je na dužnost 6. februara 1952. godine.

Video: Tramp se sastao sa kraljicom, pa je usledilo neobično rukovanje

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ексокустодијан

    Што ти је западна демократија. У пемзију са 95 година. А ови наши кукају што морају да раде до 65!!

  • Goran

    Nije tačno da će postati kralj, jer to nije moguće dok je god ona živa. Ne mogu postojati dva kralja. Princ će kada se ona povuče postati REGENT.

  • Gaga

    Haha baba ce imati 1000 funti penzija kad bi se zezali kad bi otišla

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima