≫ 

Tokom "vatrene" diskusije o ekonomiji parlamentarci padali u san - jedan po jedan

Dugotrajna sednica iscrpljivala je jednog po jednog pa se u prenosima uživo moglo videti kako kunjaju

  • 0
Poslanici zaspali Printscreen/Youtube/Rajya Sabha TV

Dok se u indijskom parlamentu odvijala vatrena diskusija o ekonomiji, pojedini parlamentarci nisu uspevali da ostanu budni.

Dugotrajna sednica iscrpljivala je jednog po jednog pa se u prenosima uživo moglo videti kako kunjaju.

Ministarka finansija Nirmala Sitraman žestoko je raspravljala o stanju indijske ekonomije govorivši kako su sektori poput automobilske industrije već počeli s oporavkom otkako je objavila prvi budžet.

Dodala je da, iako je rast usporen, zemlja nije u recesiji. Ipak, njenim kolegama ovaj govor nije bio preterano uzbudljiv pa su neki više puta snimljeni kako im glava pada i kako se bore da ih san ne savlada. Jedan od njih bio je ministar za razvoj veština Mahendra Nath Pandey.

Snimci i fotografije uspavanih parlamentaraca bili su prava poslastica za korisnike društvenih mreža koji su "nesvesne" političare uporedili sa indijskom ekonomijom.

Stanje naše ekonomije uhvaćeno kamerom - napisao je jedan od komentatora. Drugi je kritikovao opoziciju koja je više puta pozivala na debatu o ekonomiji da bi onda napustili sednicu kada je to pitanje došlo na red.

Video: Tuča u parlamentu Hongkonga, jedan završio na nosilima

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA