• 4

Spavaju u odvojenim sobama: Isplivali prljavi detalji iz bračnog života Melanije i Trampa

U novoj knjizi o Melaniji Tramp navode se detalji o njenom zdravstvenom stanju, kao i kome je bila upućena čuvena poruka na jakni

  • 4

Melanija Tramp i njen suprug Donald spavaju u različitim sobama, a one se čak ne nalaze ni na istom spratu Bele kuće. To su detalji koji su otkriveni u novoj knjizi "Slobodna, Melanija" koju je napisala reporterka CNN Kejt Benet.

Između ostalog, u knjizi se navodi da je prva dama SAD umalo u maju 2018. godine ostala bez bubrega kada joj se pogoršalo zdravstveno stanje, kao i da je imala sukob sa poćerkom Ivakom Tramp.

Knjiga ima 288 strana i govori o Melanijinom životu od njenog detinjstva u Sloveniji, pa sve do dolaska u Belu kuću, kao i sve ono "između", navodi se na "Amazonu", gde se može kupiti nova knjiga.

Na stranicama se objašnjava zašto je Melanija Tramp nosila sada već čuvenu jaknu na kojoj je pisalo "Zaista me nije briga, a vas".

Donald i Melanija Tramp, Japan

Foto: Tanjug/AP

Naime, spisateljica navodi da je poruka na jakni bila upućena zapravo Ivanki Tramp, dok Bela kuća navodi da je ona bila usmerena na medije.

Ivanka Tramp je imala 23 godine kada se Melanija udala za Trampa na Floridi. To je Trampov treći brak.

Takođe, knjiga detaljno objašnjava i kakvu je tačno zdravstvenu krizu Melanija imala u maju 2018. godine, te da je imala ozbiljan problem sa bubrezima.

Melanija Tramp jedna je od "najtanovnitijih" prvih dama u istoriji. Retko daje intervjue, a ni sama ne vodi naloge na društvenim mrežama.

Video: Pogledajte izbliza spomenik Melaniji Tramp, koji je postavljen nasred pašnjaka u Sloveniji

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Bu

    Ja se pitam otkud im visak soba

  • Kalimera

    Pa ne znam ni kako je ikada spavala sa njim

  • Čačak032

    Pa da mu ne pokvari frizuru Melanija

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima