• 3

Zasenila "ogovaranje Trampa": Kako je princeza Ana dobila svojih 5 minuta slave?

Princeza Ana se vidi na snimku na kom su i britanski premijer Boris Džonson, francuski predsednik Emanuel Makron i premijer Kanade Džastin Trudo

  • 3

Posle otvaranja NATO samita u Londonu i svečane večere koja je održana sinoć, ćerka kraljice Elizabete II princeza Ana dobila je svojih pet minuta slave i o njoj se danas naširoko piše u svetskim medijima.

Naime, princeza Ana se vidi na snimku na kom su i britanski premijer Boris Džonson, francuski predsednik Emanuel Makron i premijer Kanade Džastin Trudo.

Na snimku je zabeleženo kako oni "ogovaraju" Trampa, a zbog tog snimka je Tramp danas Trudoa nazvao "dvoličnim", te otkazao završnu konferenciju na samitu.

Takođe, princeza Ana se vidi i na snimku na kom Donald Tramp i Melanija Tramp prilaze kraljici Elzabeti da se pozdrave. Pored kraljice su princ Čarls i njegova supruga Kamila.

Ana je sve vreme gledala šta se događa, ali nije prilazila. Kraljica je u jednom trenutku pogledala ka vratima, kako bi videla koji je sledeći lider čeka, a onda iznenađena uvidela svoju ćerku.

Kraljica joj je potom nešto rekla, a na snimku se čuje kao joj Ana odgovara: "To sam samo ja".

Od tada je princeza Ana popularna na društvenim mrežama, pa je čak i u trendingu na Tviteru, a neki komentarišu da ju je kraljica zapravo izgrdila što nije stala da se pozdravi, ali to je malo verovatno jer je po protokolu predviđeno da pored kraljice stoje samo Čarls i Kamila.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • ,

    Nlo

  • Jedan je Tramp

    Sto jarac? pa markantnijeg predsjednika nisu imali. Svi su pred njim patuljci, kao nasi pred Milosevicem.

  • Snooker

    Matori jarac 🐏

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima