• 2

Rakun se napio na božićnom vašaru, tumarao ulicama i izgubio svest na stepeništu

Životinja je na kraju zaspala na stepenicama nedaleko od autobuske stanice

  • 2

Građani Erfurta u Nemačkoj prisustvovali su nesvakidašnjoj sceni tokom vikenda u kojoj je pijani rakun tumarao gradom pokušavajući da nađe mesto gde bi mogao da se sakrije i izleči mamurluk.

Rakun, koji je popio previše vina na božićnom vašaru, krenuo je da cunja ulicama i na kraju je izgubio svest na stepenicama jedne zgrade u centru, blizu autobuske stanice.

Veruje se da je rakun krao čaše sa vinom koje su posetioci ostavljali na tezgama i dobro se ušikao. Pre nego što je izgubio svest, lelujavo je hodao po trotoarima, prešao preko tramvajskih šina i mazio se sa putnicima na autobuskoj stanici.

Prema nepotvrđenim informacijama, ova nesvakidašnja i zanimljiva priča i nema baš srećan kraj. Naime, lokalni mediji su prvo preneli da su rakuna pokupili članovi Društva za zaštitu životinja, međutim ispostavilo se da je životinja uhvaćena i odvedena kod jednog lovca koji je rakuna na kraju ubio.

Inače, ovo nije prvi slučaj da pijane životinje tumaraju Erfurtom. Prošle godine građani su pronašli dva pijana ježa nedaleko od crkve u centru grada koji su pronašli otvorenu flašu u kojoj je bilo alkohola.

Video: Ne diraj mi igračku! Rakun uzeo, pas ukrao

(Telegraf.rs/I. N.)

Komentari

  • Svasta

    I sto su ga ubili? Pfff lovac.. jeo bi ti meni samo ono sto 'ULOVIS' I nista drugo.

  • Dusan

    Dzaba apel da se ne pije:)

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima