≫ 

Rakun se napio na božićnom vašaru, tumarao ulicama i izgubio svest na stepeništu

Životinja je na kraju zaspala na stepenicama nedaleko od autobuske stanice

  • 2
Pijani rakun u Nemačkoj

Printscreen/Youtube/Faz

Građani Erfurta u Nemačkoj prisustvovali su nesvakidašnjoj sceni tokom vikenda u kojoj je pijani rakun tumarao gradom pokušavajući da nađe mesto gde bi mogao da se sakrije i izleči mamurluk.

Rakun, koji je popio previše vina na božićnom vašaru, krenuo je da cunja ulicama i na kraju je izgubio svest na stepenicama jedne zgrade u centru, blizu autobuske stanice.

Veruje se da je rakun krao čaše sa vinom koje su posetioci ostavljali na tezgama i dobro se ušikao. Pre nego što je izgubio svest, lelujavo je hodao po trotoarima, prešao preko tramvajskih šina i mazio se sa putnicima na autobuskoj stanici.

Prema nepotvrđenim informacijama, ova nesvakidašnja i zanimljiva priča i nema baš srećan kraj. Naime, lokalni mediji su prvo preneli da su rakuna pokupili članovi Društva za zaštitu životinja, međutim ispostavilo se da je životinja uhvaćena i odvedena kod jednog lovca koji je rakuna na kraju ubio.

Inače, ovo nije prvi slučaj da pijane životinje tumaraju Erfurtom. Prošle godine građani su pronašli dva pijana ježa nedaleko od crkve u centru grada koji su pronašli otvorenu flašu u kojoj je bilo alkohola.

Video: Ne diraj mi igračku! Rakun uzeo, pas ukrao

(Telegraf.rs/I. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dusan

    11. decembar 2019 | 14:20

    Dzaba apel da se ne pije:)

  • Svasta

    12. decembar 2019 | 10:48

    I sto su ga ubili? Pfff lovac.. jeo bi ti meni samo ono sto 'ULOVIS' I nista drugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA