≫ 

Emotivan video raznežio region: Dečak slao poruku ocu koji radi u Nemačkoj, ne znajući da se vratio

Emotivan susret oca i sina raznežio je korisnike društvenih mreža

  • 4
Printscreen/Facebook/Topčagić Senad

Susret dečaka iz Cazina i njegovog oca, koji je iznenada došao iz Nemačke gde već nekoliko meseci radi, raznežio je korisnike društvenih mreža.

U potrazi za boljim životom sve više građana sa naših prostora odlazi u inostranstvo da radi. Mnogi, zbog nemogućnosti da ih odmah povedu za sobom, u otadžbini ostavljaju porodice. Zbog razdvajanja od roditelja najviše pate deca.

Zbog odlaska oca u inostranstvu propatio je i jedan mališan iz Cazina, koji je tati sa suzama u očima poslao emotivnu video-poruku i ne znajući da mu se otac vratio sa puta i da će mu uskoro uleteti u zagrljaj.

"Babo, čuvaj se, volim te najviše na svetu", izgovorio je dečak gledajući očiju punih suza u kameru.

Dok je rukicama trljao oči, otac mu se prišunjao iza leđa i počeo je da ga ljubi u kosu. Zbunjen, mališan se prvo nije okretao, a kada su mu rekli da se okrene da vidi ko ga to ljubi, dečak je uleteo ocu u snažan zagrljaj.

Mališan nekoliko minuta nije puštao oca i nije mogao da sakrije suze radosnice.

Prema informacijama iz januara 2019. godine, iz Bosne i Hercegovine u Nemačku je otišlo više od 50 hiljada ljudi, a kako piše "Klix" početkom decembra objavljena je statistika koja pokazuje da se skoro 90.000 građana odreklo pasoša BiH.

Video: Srce će vam pući od nežnosti: Otac bez ruku 24 sata dnevno savršeno brine o sinčiću

(I. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mr

    16. decembar 2019 | 16:52

    Eh bemte zivote i politiko u srbiji,kad se setim koliko sam samo proplakao to vece pre jedno 10god .kad sam odlazio i koliko sam suza jos prolio kad god sam dolazio i odlazio ponovo i posle trebas da budes normalan u zivotu sta sve covek propati i cega sve mora da se odrekne za ebenim boljim zivotom..I jos kad mi kazu kuci kad dodjem pa blago tebi ti si u inostranstvu,bas mi je blago...

  • Tihi

    16. decembar 2019 | 18:29

    Jel neko provalio da svi klinci imaju iste jakne😎😎

  • SASA

    16. decembar 2019 | 17:42

    Izgleda da je svako od nas napolju ovo prošao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA