≫ 

Eksperimenti ovog profesora zaludeli su svet: Kad budete videli o čemu se radi, i vas će oduševiti

Svi jedva čekaju da prisustvuju njegovim predavanjima

  • 0

Internet se jednostavno zaljubio u energiju profesora fizike Dejvida Rajta sa Tajdvoter Komjuniti koledža u Virdžinija Biču nakon što su studenti podelili snimak njegovih eksperimenata.

U snimku se vide mnogi eksperimenti koje on izvodi, ali je ono što ga izdvaja od ostalih profesora fizike jeste njegov entuzijazam, koji je inspirisao mnoge njegove studente, naročito zbog toga što sa godinama ne jenjava, nego samo raste.

- Pitaju me odakle mi toliko energije. Ne znam, jednostavno je imam. Moja energičnost je ono čime utičem na studente - rekao je ovaj simpatični profesor koji već četiri decenije prenosi svoje znanje na časovima koji njegovim studentima ostaju u pamćenju do kraja života.

Dejvid Rajt Profesor za čijim entuzijazmom su svi poludeli; Printskrin: Twitter/CNN

Nakon što je studentkinja Erika Čurč postavila na Tviter snimak u kom se može videti nekoliko njegovih eksperimenata, pogledali su ga milioni, čime je i sama iznenađena.

- Ako ja nisam entuzijastičan u vezi s predavanjima, neće biti ni oni. Želim da budu uzbuđeni zbog nauke, a ne samo da uče i prođu test. Želim da misle "ovo je neverovatno" - izjavio je Rajt za CNN.

U snimku pogledajte zbog čega svi jedva čekaju njegova predavanja.

(V. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA