≫ 

Čelnici spiskali narodne pare: Novac za beskućnike dali striptizeti da bi se skinula na skupu

Snimak je izazvao bes javnosti nakon što se proširio društvenim mrežama, pokazujući kako gradski čelnici troše novac koji bi trebalo da bude za one kojima je najpotrebniji - u ovom konkretnom slučaju beskućnike

  • 1
Striptizeta Sijetl Vašington

Printskrin: Twitter/@realchrisrufo

Zvaničnici u Sijetlu našli su se na udaru javnosti nakon što su iskoristili novac poreskih obveznika za angažovanje transrodne striptizete na godišnjem događaju čiji je cilj borba protiv porasta stope beskućnika.

Na snimku, koji je nastao prošle nedelje, vidi se striptizeta poznata kao Bijonse Blek Džejms. Ona izvodi provokativan ples, grli se sa gostima, a onda u jednom trenutku skida gornji deo odeće i ostaje gola, prenosi Raša.

Na kraju se vidi kako se ljubi sa jednom od gošći.

Snimak je izazvao bes javnosti nakon što se proširio društvenim mrežama, pokazujući kako gradski čelnici troše novac koji bi trebalo da bude za one kojima je najpotrebniji - u ovom konkretnom slučaju beskućnike.

 

Mediji prenose da je jedan od problema u gradu porast onih koji nemaju stabilan dom, dok gradski lideri govore da "problem ne može da se reši preko noći".

Sve više ljudi ostaje na ulici, što dovodi do porasta kriminala i zavisnika.

Zbog toga je ovaj video posebno naljutio stanovnike, koji misle da ovaj način trošenja novca nikako ne može da pomogne beskućnicima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • San

    18. decembar 2019 | 00:39

    U americi postoje milionski Karton gradovi. Dotjerani, svecani ,okupani u svjetlosti, prste od raskosi I glamura. Mnogo ameri kad bankrotiraju presele se tamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA