≫ 

Upao usred noći u prodavnicu brze hrane, napravio sebi klopu, pa odlučio malo da dremne

Osimnjičeni je opisan kao Afroamerikanac koji je nosio crnu trenerku i crne patike, a ujedno je ukrao i laptop i tablet iz objekta

  • 2

Jedan lopov izgleda da se prejeo, pa mu je ponestalo snage za bekstvo, te je odlučio da malo dremne u objektu u koji je provalio. Naime, on je u kasnim večernjim satima upao u radnju Tako Bel, napravio večeru, pa prilegao.

Policija u Lorensvilu u Džordžiji objavila je fotografije i snimke sa nadzornih kamera na kom se vidi kao osumnjičeni upada u objekat nešto posle ponoći 25. decembra. Za njim se i dalje traga.

On je u objekat ušao tako što je razbio prozor na šalteru i čini se da nije mnogo brinuo o tome da li će da bude uhvaćen.

- Nakon što je ušao, vidi se kako koristi fritezu kako bi sebi napravio jelo - navela je policija. Posle toga je legao i spavao skoro tri sata, a onda konačno otišao.

Osimnjičeni je opisan kao Afroamerikanac koji je nosio crnu trenerku i crne patike, a ujedno je ukrao i laptop i tablet iz objekta.

(N. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zoja

    10. januar 2020 | 13:16

    E, da to nije ukrao, bilo bi mi ga žao.

  • Vozi Miško

    11. januar 2020 | 21:46

    Navija za Partizan. Ima i crnu i belu trenerku, menja ih u toku provale. Kicoš jedan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA