≫ 

"Džoker" uhapšen na protestu u Vašingtonu

Sa glumcem Hoakinom Finiksom na protestu protiv klimatskih promena uhapšen je i Martin Šin

  • 0

Hoakin Finiks i Martin Šin, otac Čarlija Šina, uhapšeni su na protestu posvećenom klimatskim promenama na Kapitol hilu u Vašingtonu. Oni su se pojavili na nedeljnom protestu koji organizuje njihova koleginica, Džejn Fonda, a koji je počeo u oktobru prošle godine.

Protestu su prisustvovale i druge slavne ličnosti uključujući Suzan Sarandon, Amber Valetu... Kako prenose mediji, holivudski aktivisti nisu poslušali naređenje da se raziđu. Finiks je tom prilikom pozvao javnost da ne koristi mesne i mlečne proizvode jer su "štetni za okolinu". Glumac je tužno priznao da ipak ne može da izbegne putovanja avionom.

- Borim se oko toga šta sve mogu da uradim. Ima stvari koje ne mogu da izbegnem. Ovde sam sinoć dioleteo avionom. Ali jedna stvar koju mogu da promenim je da mogu da menjam svoje navike u ishrani, pa želim da apelujem na sve vas da mi se u tome pridružite - rekla je zvezda filma Džoker.

 

Video: Krenula da crta jedno lice. Kada je završila, sve je preplašila slikom

(Telegraf.rs / Sputnik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA