≫ 

Japanski milijarder traži ženu za put na Mesec, evo kako da se prijavite za let

Na internet stranici stoji lista uslova i raspored za prijavu, a proces izbora trajaće tri meseca. Rok prijave je 17. januar

  • 17

Japanski milijarder Jusaku Majezava (44) traži ženskog životnog partnera, koja će da mu pravi društvo na turističkom putu "SpaceX" oko Meseca.

Modni mogul biće prvi civil koji će leteti oko meseca u komercijalnoj verziji svemirskog putovanja. Let je planiran za 2023. godinu, što će biti prva lunarna misija još od 1972. godine, koja će imati ljudsku posadu.

U ponudi koja je objavljena na internetu, Majezava je rekao da želi da podeli iskustvo sa "posebnom" ženom. Treba napomenuti da je milijarder nedavno raskinuo sa devojkom, glumicom Ajame Goriki (27), te je tražio da se žene prijave na njegovoj internet stranici.

Jusaku Majezava Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images

- Kada me osećaji samoće i praznine obuzmu, postoji jedna stvar o kojoj razmišljam, a to je da nastavim da volim jednu ženu. Želim da nađem životnog partnera. Sa njom želim da proklamujem našu ljubav i mir u svetu iz svemira - istakao je Majezava na sajtu.

Na internet stranici stoji lista uslova i raspored za prijavu, a proces izbora trajaće tri meseca. Buduća gospođa Majezava trebalo bi da bude bez partnera, preko 20 godina starosti, uvek pozitivno raspoložena i da želi da putuje u svemir.

Rok prijave je do 17. januara, a Majezava bi trebalo u martu da otkrije ko će biti njegova partnerka.

Bio panker, nasumično delio novac ljudima

Modni kreator je prvobitno stekao slavu dok je bio u pank-rok bendu, a nedavno je privukao pažnju tako što je obećao da će podeliti 100 miliona jena (831 hiljada evra) 100 slučajno izabranih ljudi koji podele njegov tvit.

- Ukoliko želite da učestvujete, samo treba da počnete da me pratite na Tviteru i ritvujete ovaj tvit - napisao je on.

Kreator "težak " 3 milijarde dolara

Bogatstvo osnivača modne kompanije Zozo Inc. procenjuje se na 3 milijarde dolara (2,7 milijarde evra), a navodno veliku svotu novca troši na umetnost.

Privukao je pažnju svetske javnosti pošto je postao prvi privatni putnik koji će leteti oko meseca u okviru komercijalnog svemirskog programa "SpaceX", čiji je vlasnik poznati milijarder Elon Mask.

Mask nije otkrio koliko je koštaja karta, ali je rekao da je "koštala mnogo". Majezava je istakao da planira da sa sobom na let povede i neke umetnike.

Video: Ilon Mask, biznismen i genije koji planira da pravi grad na Marsu

(M. Lj)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pda

    13. januar 2020 | 15:33

    Skokni u SRB tacnije do Zadruge,ima odmah da povedes tri sa sobom.One jedva cekaju lansiranje.

  • Aca

    13. januar 2020 | 19:28

    Evo ti moja zena i kvit smo!

  • Sake

    13. januar 2020 | 17:42

    Evo prilike da se rjesim zene, za sva vremena, jos I zaradit sto sta ... hehehe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA