≫ 

Špargla je rekla svoje: Proročica predvidela pobedu Trampa na izborima i haos u kraljevskoj porodici

Penington je najavila i previranja u kraljevskoj porodici, te navodi da će neki visokorangirani članovi biti svrgnuti sa funkcija

  • 0
Donald Tramp Foto: Tanjug/ AP

Britanska proročica Džemima Pekington (64) tvrdi da će Donald Tramp pobediti na predsedničkim izborima u novembru 2020. godine.

Pekingtonova, koja je za prošlu godinu predvidela prirodne katastrofe, nove tehnologije, da će “A star is Born” osvojiti Oskara, kao i da će neke britanske kompanije prekinuti poslovanje, prorekla je da će posle reizbora akutelni prvi čovek Amerike bti impičovan (poziv na opoziv) i najuren sa funkcije predsednika SAD.

Ona je i za 2020. godinu najavila da će se broj velikih oluja, tajfuna, uragana povećati za čak 10 puta, kao i da Ujedinjenom Kraljevstvu prete strašne prirodne kataklizme. Penington je najavila i previranja u kraljevskoj porodici, te navodi da će neki visokorangirani članovi biti svrgnuti sa funkcija, ali da će Bakingmeska palata izdržati sve nedaće i zadržati suverenitet.

Kako funkcionišu njena predviđanja?

Ova proročica, koji popularno zovu “Mystic Veg”, dolazi do vizija tako što baca u vazduh šparglu, a onda na osnovu kako padne na zemlju, tumači događaje koji će se po njoj desiti u budućnosti.

Rasulo u kraljevskoj porodici je već počelo?

Princ Hari i Megan Markl objavili su pre nekoliko dana da se povlače kao stariji članovi kraljevske porodice, a kako su rekli, plan im je da postanu finansijski nezavisni. Postoji nekoliko načina na koje bi vojvoda i vojvotkinja mogli da zarade novac.

Par planira da vreme provodi u Velikoj Britaniji i Severnoj Americi, a BBC piše da će im to otvoriti mnoštvo prilika.

Ako bi se odrekli kraljevskih titula, to bi im dalo više slobode - ali za sada nema naznake da to žele.

Video: Masa frenetično skandirala Trampu i Melaniji

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA