≫ 

Deca je obožavaju, ali ova porodica ima problem sa njom: "Ukleta" lutka Elsa ih ne ostavlja na miru

Iako su je bacili više puta, lutka im se svaki put misteriozno vratila

  • 4

Lik Else iz popularnog crtanog filma "Zaleđeno kraljevstvo" omiljen je devojčicama širom sveta, ali ne i jednoj porodici iz Teksasa, koja tvrdi da je lutka njihove ćerke ukleta. Ne samo da ona misteriozno menja jezike kojim priča, već se uporno vraća u njihove živote nakon što je bace.

Emili Madonia objasnila je da je sve počelo na Božić 2013. godine, kada je njena ćerka dobila Elsa lutku. Naredne dve godine sve je bilo u redu, a lutka je govorila fraze na engleskom i pevala čuvenu pesmu svaki put kada bi pritisli dugme na njenoj ogrlici.

Međutim, 2015. godine stvari su dobile bizarni zaokret, kada je lutka počela da priča španski. Kako je rekla Emili, nije postojalo dugme kojim bi se menjao jezik, već je to radila nasumično.

Prema njenim rečima, lutka je nastavila da priča i peva, čak i kada je bila isključena. Ali to nije bilo sve.

Emili je na Fejsbuku podelila priču o "ukletoj" lutki.

- Lutku smo bacili pre nekoliko nedelja, a danas smo je pronašli na drvenoj klupi. Onda smo je stavili u džak, pa ubacili u još jedan džak i stavili na dno korpe, a onda su to đubretari pokupili. Otišli smo iz grada i zaboravili na to. A onda mi je ćerka Aurelia danas rekla kako je opet videla lutku u dvorištu. Pomozite mi da se rešimo uklete lutke - napisala je Emili.

Emili tvrdi kako nije u pitanju šala ni supruga ni dece, zbog čega je rešila da je se otarasi jednom za svagda. Poslala je lutku prijatelju Krisu, koji živi više od 2.000 kilometara dalje u Minesoti. Nakon toga poslao joj je Elsinu fotografiju, kako bi dokazao da je stigla do njega.

Iako sve zvuči misteriozno, Emili je srećna što se zauvek rešila lutke. Ili bar tako izgleda, za sada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA