• 10

Prekrila je celo telo tetovažama zbog ljubavi: Na njih potrošila 20.000 i ne planira da stane

Emocije su naterale devojku da zauvek promeni svoj izgled

  • 10

Poštovanje i ljubav koju osećamo prema bližnjima nekada nas dovode do šokantnih odluka koje menjaju život iz korena.

Privrženost koju Nedin Anderson oseća prema svom ocu, zauvek će ostati deo nje. Ljubav se doslovno zavukla pod kožu ove dvadesetrogodišnje devojke, pa je sada skoro čitavo njeno telo prekriveno tetovažama.

Fascinacija očevim tetoviranim rukama javila se još kada je bila dete.

- Poželela sam da i ja imam tetovaže na rukama. Proučavala sam različite forme i stilove na Pinterestu, pa sam prvi put otišla u salon kada sam postala punoletna - objašnjava devojka iz Dandija.

 
 
 
View this post on Instagram

INK-REDIBLE!! Dundee care assistant has spent £15,000 covering 90 per cent of her body in tattoos. Nadine Anderson, from Dundee, has always been fascinated by tattoos and body modifications and has gone to painstaking lengths to achieve her look. “My dad had two sleeves when I was growing up and I always wanted them. I got into tattoos growing up always with the aim of getting them and then when I was eighteen, I went for it. “I was the classic daddy’s girl growing up, and seeing my dad covered in that I always knew I wanted to be like him and have all that kind of stuff. “As I grew up my interest in tattoos piqued more and more through the years until I was eventually, I hit eighteen and legally allowed to get a tattoo." Over the last five years Nadine’s look has evolved, adding numerous piercings, scarification on her head, and a split tongue - which she flew over to Germany to have done due to laws in the UK that prevent piercing parlours from carrying out the procedure. She says she’s lost count of how many tattoos she has as they all now make up her ‘body suit’ and have morphed into one large piece. But Nadine urged caution for others thinking about extreme boy art, saying: “I’m happy to give my advice about aftercare for tattoos. “But if they’re ever like ‘I want a blackout sleeve but I’m don’t know if I should’ then I always answer ’no’ because I think the moment you have an uncertainty then you shouldn’t do it. . . . . . #tattoos #inked #ink #tattooed #inkedGirls #inkedUp #girlsWithTattoos #tattooLife #dundee #nadineAnderson #loves_scotland #scotlandlover #scotland_lover #scotlandlove #visualsofScotland #igersScots #ig_scot #scotlandBeauty #iloveScotland #scotland4you #loveScotland💙 #scottishShots #unlimitedScotland #News #weLoveScotland #ScottishNews #ScotlandNews #ScottishSun #theScottishSun #ScottishSunInsta @devlin_616

A post shared by The Scottish Sun (@scottishsuninsta) on

Prvu tetovažu uradila je na svojoj levoj podlaktici. Potom se javila želja da uradi novu, pa je plavooka negovateljica postala "zavisna od mastila".

- Odrastala sam uz oca koji je obožavao tetovaže. Oduvek sam htela da budem kao on i mastilom ukrašavam svoje telo. Razgovarala sam sa njim pre nego što sam uradila prvu i pružio mi je podršku. Zajedno sa njim otišla sam prvi put na tetoviranje - kaže Anderson.

Tokom poslednjih pet godina izgled dvadesetrogodišnje negovateljice drastično se promenio. Pored ogromnih tetovaža koje prekrivaju oko 90 odsto njenog tela, Anderson ima pirsing na nekoliko mesta, istetovirano lice i razdvojen jezik. Kontroverzni zahvat zabranjen je u Velikoj Britaniji, pa je morala da ode u Nemačku kako bi obavila intervenciju, piše Njujork post.

Još njenih fotografija možete da pogledate na ovom linku.

Anderson kaže da ne čuva račune tretmana, ali približno je potrošila oko 20.000 dolara za "ukrašavanje" tela. Kaže da se neće zaustaviti na tome.

- Želim da ispunim deo ispod desnog oka. Moje telo je skoro u potpunosti prekriveno tetovažama, pa nema mnogo prostora za nove radove - objašnjava Anderson.

Njeno okruženje bilo je poprilično šokirano odlukom da promeni svoj identitet, ali ljudi koji je vole prihvatili su je u potpunosti.

- Neki misle da sam luda, ali to sam zapravo ja. Na kraju dana sam i dalje Nedin, a tetovaže su neraskidivi deo moje ličnosti - objašnjava Anderson i priznaje da ekstremni izgled ponekad izaziva odbojnost, ali je stereotipi ne ometaju da uživa u svojoj strasti.

- Kažu mi da sam upropastila život, da neću naći posao, da ću se kajati... ali istina je da radim svoj posao i nemam egzistencijalnih problema. Svaku tetovažu sam platila iz svog džepa. Imam svoj stan i živim sasvim normalan život - objašnjava Anderon.

Rezultati istraživanja u SAD pokazuju da trećina od 2.800 menadžera pirsing i tetovažu prepoznaju kao neprofesionalne detalje. Anderson tvrdi da je tetovaže nisu omele u razvoju karijere, ali savetuje ljudima da dobro razmisle pre nego što će doneti odluku koja bi mogla da im promeni izgled.

Video: Duško je iglom ubo svoje lice i telo više od milion puta jer mu se tako sviđa

(N.N.)

Komentari

  • M

    Voli da se bocka od malena pa prešla na iglu i tintu ne daju joj kobasice pa mora nešto da bocne😍😜

  • M

    Preterala je ali je i zgodna što jest jest.

  • REPENT

    Pagani aboridzini busmani tetovirani ništa novo sve viđeno odavno, prvo su crtali po sebi pa naučili da pišu i crtaju u pećini.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima