Sina Brusa Springstina ne zanima što mu tata ima 500 miliona dolara: Zaposlio se kao vatrogasac

On je proteklih godina bio veoma posvećen u ovoj svojoj nameri i mi smo vrlo uzbuđeni zbog njega - rekao je muzičar.

  • 0

Najmlađi sin slavnog muzičara Brusa Springstina, Sem, postao je jedan od najnovijih vatrogasaca u gradu Džerziju, nakon što je u utorak položio zakletvu.

Brus Springstin, rok zvezda koji je mnoge svoje pesme posvetio radničkoj klasi ovog grada, ponosno mu je aplaudirao, zajedno sa svojom suprugom i koleginicom Pati Skialfom.

- Ovo je bio dug put. On je proteklih godina bio veoma posvećen u ovoj svojoj nameri i mi smo vrlo uzbuđeni zbog njega - rekao je muzičar.

Kada su ga reporteri pitali o njegovom trudu da postane vatrogasac, Sem je rekao da "to nije bilo lako". On je jedno od troje dece Pati i Brusa. Bogatstvo Brusa Springstina procenjuje se na oko 500 miliona dolara.

- Naše odeljenje godišnje primi oko 1.300 poziva zbog požara, zbog čega je ovih 15 novih kolega prošlo kroz potreban i rigorozan trening. Sve u cilju da postanemo najbolje vatrogasno odeljenje koje je ovaj grad ikada video - rekao je prilikom polaganja zakleteve gradonačelnik Džerzija Stiven Fulop

On je i objavio sliku sa porodicom Springstin sa ovog događaja.

- Malo smo pričali o muzici, ali više o tome koliko su oni ponosni roditelji vatrogasca iz Džerzija. Čestitam svim novim kolegama - napisao je on na Tviteru.

(Telegraf.rs/NY Times)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA