≫ 

Skoro 10 miliona ljudi je videlo ovaj snimak: Umalo da pogine na letećem zmaju zbog jedne greške

Dok je bio na odmoru 2018. godine u Interlakenu sa suprugom, odlučio je da se provoza letećim zmajem

  • 1
Leteci zmaj

Foto: Printscreen/Youtube

Amerikanac Kris Gurski imao je ozbiljnu sreću prilikom odmora u Švajcarskoj, pošto je malo falilo da izgubi život dok je krstario nebom sa letećim zmajem.

Naime, dok je bio na odmoru 2018. godine u Interlakenu sa suprugom, odlučio je da se provoza letećim zmajem.

Instruktor je, međutim, zaboravio da prikači sigurnosni pojas, tako da je Gurski morao da se drži rukom za jednom rukom za letelicu, a drugom za "pilota".

Amerikanac, koji živi na Floridi, nije dozvolio da ga poljulja ovo umalo tragično iskustvo, te je godinu dana kasnije došao na Alpe i provozao se letećim zmajem, s tim što je ovaj put zategao pojas.

- Rekao sam sebi da to želim da uradim ponovo. Najteža stvar je bila kada sam poletao sa istog mesta gde sam prošle godine imao incident. Ali kada sam se napustio zemlju, samo sam uživao u vožnji i bilo je prelepo - kazao je Gurski.

"Tvrdoglav sam kada nešto odlučim"

 

Gurski je otkrio šta ga je spasilo dok je pokušavao da se održi na zmaju.

- Kada se odlučim za nešto, prilično sam tvrdoglav. Ne idem u teretanu i ne treniram kao manijak, ali sam uvek imao jak stisak. Mada, pošto sam dešnjak, a većim delom sam se pridržavao levom rukom, ne bih rekao da je baš to imalo velikog uticaja na situaciju. Nisam imao izbora, morao sam da se izdržim - otkrio je Amerikanac.

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • trougao

    17. januar 2020 | 16:13

    kad na vasarima imaju one sipke drzis se 1minut i uzmes 1000dinara njih 50 se smenjuju ne mogu da izdrze, kad je zivot u pitanju drzis se i pola sata sko treba 😱

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA