Ništa od svadbe: Japanski milijarder odustao od potrage za suprugom za putovanje oko Meseca

Maezava (44) je početkom januara objavio da traži slobodnu ženu stariju od 20 godina koja bi želela da postane njegova partnerka u rijalitiju koji bi se emitovao na televiziji Abema

  • 0
Jusaku Majezava Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images

Japanski milijarder Jusaku Majezava odustao je od kampanje za partnerkom sa kojom bi krenuo u avanturu putovanja oko Meseca na budućoj raketi kompanije SpaceX. Kao razlog za odustajanje naveo je lične razloge i "mešovita osećanja".

Maezava (44) je početkom januara objavio da traži slobodnu ženu stariju od 20 godina koja bi želela da postane njegova partnerka u rijalitiju koji bi se emitovao na televiziji Abema.

Na konkurs se prijavilo skoro 28.000 žena.

On je rekao da je "izuzetno žali" zbog odluke da se povuče i izvinio se kandidatima i televiziji na Tviteru gde ima ima najposećeniji nalog u Japanu sa preko sedam miliona sledbenika, prenosi Rojters.

Majezava je ranije svojim sledbenicima na Tviteru obećao da će dati devet miliona dolara u, kako kaže, "socijalnom eksperimentu" da vidi da li će novac povećati njihovu sreću. Osnivač najveće japanske onlajn trgovine "Zozotaun" ima, prema Forbsovoj proceni, bogatstvo od dve milijarde američkih dolara.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA