Džefa Bezosa tužio za klevetu brat njegove nove devojke, a sve zbog "penis selfija"

Majkl Sančez tužio je osnivača Amazona za klevetu, tvrdeći kako su priče da je on novinarima dao Bezosove privatne fotografije - potpuna laž

  • 2

Brat Loren Sančez, nove devojke Džefa Bezosa, objavio je nedavno da su glasine o tome kako mu je plaćeno da medijima dostavi golišave slike najbogatijeg čoveka sveta - lažne i namerno prepričavane.

Majkl Sančez tužio je osnivača Amazona za klevetu, aludiraju da su on i njegov bezbednosni tim lagali o tome kako je on novinarima dao ove privatne fotografije.

Sančez tvrdi, između ostalog, kako je Bezosov savetnik Gavin de Beker naveo FBI da izvrši pretres u njegovoj kući, što ga je koštalo poslovnih prilika i posvađalo sa porodicom.

džef bezos, amazon, milijarder Džef Bezos Foto: Tanjug/AP

Zbog svega toga, ovaj holivudski mendžer, tražio je od Bezosa i De Bekera "neodređenu odštetu u iznosu koji je primeran kazni i takav da se od optuženih napravi primer", prenosi Mail Onlajn.

Tužbu je podneo u petak u Državnom sudu u Los Anđelesu.

Fotografije su, inače, dolile ulje na vatru u trenutku kada se Bezos razvodio od svoje supruge, spisateljice i aktivistkinje Mekenzi Bezos, kako bi nastavio vanbračnu vezu sa ljubavnicom Loren Sančez koja je u tom trenu, baš kao i on, bila udata.

Kako je Sančez naveo, ovom paru je psihijatar u Novom Meksiku savetovao da svoju aferu drže tajnom, ali da su oni iskoristili njega, Majkla, kako bi je obelodanili.

Jeff Bezos Loren Sančez Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Loren se oglasila preko svog advokata, Terija Birda.

- Majkl je moj stariji brat. On je tajno pružio moje najintimnije podatke novinama "The National Enquirer", što je duboka i neoprostiva izdaja. Moja porodica pati i zbog ove neutemljene i neistinite tužbe i mi se iskreno nadamo da će moj brat naći svoj mir - poručila je ona.

Prošle nedelje novine "The Wall Street Journal" objavile su da su njujorški tužioci pribavili dokumenta koja uključuju i tekstualne poruke koje je 10. maja 2018. godine Loren slala Majklu, tj. prosleđivala mu svoju prepisku sa Bezosom. U izveštaju se takođe navodi da je Majkl primio 200.000 dolara od "Enquirer-a", a za uzvrat im predao poruke i fotografije.

Novine su jasno rekle kako su privatni materijal dobile od Majkla Sančeza, koji je opet porekao da im je prosledio "penis selfije", ali je odbio da kaže da li je tabloidima predao ostale fotografije Džefa Bezosa.

(Telegraf.rs/Sputnik.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mak rov

    3. februar 2020 | 18:15

    Po breeee gde nađe ovu kalafonku?!Pa bolje da si Soraju setao za mnogo,mjogo manje para a isisala bi ti utrobu koliko to dobro radi a ne ovo čudo i jos da te muze za ozbiljnu kintu...

  • Predator

    3. februar 2020 | 18:12

    Znao je čovek šta one vole, a prave se da im se ne sviđa! Žene treba konačno da priznaju da vole to što navodno je sramno pokazati bla bla i te praistorijske gluposti tipa sramota je bla bla bla koga briga. Pokaži muškost 🍌💪💪💪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA