≫ 

Nijedna devojčica nije htela da se slika s njim u školi, a onda je učiteljica potezom izazvala čudo

Ovo je priča o Luisu, tinejdžeru iz srednje škole u Meksiku sa kojim nijedna drugarica nije želela da se slika

  • 8
fotoaparat, fotografisanje, lajk, fejsbuk Foto: Flickr/BigTallGuy

Tinejdžer Luis Rikardo je želeo da učestvuje na foto-konkursu parova u svojoj srednjoj školi, ali nijedna drugarica nije htela da se slika sa njim. Njegova razredna je odlučila da mu pomogne oko fotografije, a zauzvrat dobili su neverovatnu reakciju na društvenim mrežama, piše meksički Excelsior.

Ovo je priča o Luisu, tinejdžeru sa određenim poteškoćama u učenju, iz srednje škole u Obregonu, u meksičkoj državi Sonora, koga su sve drugarice odbile tokom foto-konkursa. Luis nije ni sanjao da će ga posle ove fotografije zavoleti hiljade korisnika društvenih mreža.

Sve je počelo kada su u školi organizovali konkurs za fotografiju parova. Cilj je bio slikati se sa nekim iz razreda i videti ko je dobio najviše reakcija na društvenim mrežama.

Želeo da mamu odvede u bioskop

Nagrada za pobednike na konkursu bile su karte za film, činjenica koja je oduševila Luisa, ali, iako je pokušao da se slika sa nekim, nije uspeo da nađe "partnerku" zbog svojih problema u učenju. Tim pre je potez nastavnice bio veći.

U slučaju pobede, Luis je mislio da odvede majku u bioskop, jer su porodica oskudnih resursa, a film nikada nisu videli na velikom platnu.

Tada se požalio razrednom starešini, Mišel, da želi da učestvuje u konkursu, ali da nema s kim.

Čuvši to, ona je odlučila da pomogne Luisu, ne misleći da će ih ova akcija učiniti viralnima na društvenim mrežama.

Do sada fotografija ima više od 3,5 hiljada deljenja i 4,4 hiljade komentara za Luisa i veliko srce nastavnice. Malo je reći da su svi oduševljeni potezom mlade Mišel, zovu je nastavnicom godine, a mnogi mladići su joj se nudili, ako nema dečka, mogla bi da ga nađe, posle objavljivanja fotgrafije.

Bez sumnje, oni su "najkul" par u njihovoj srednjoj školi...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Djile

    15. februar 2020 | 12:29

    Kakva luda i glupa vremena. Nije dete krivo sto je siromasno. Koliko ljudi postaju pohlepni, gramzivi. Kako to danas vaspitavaju decu. Strasno... Nikad nismo gledali koliko ko ima, pogotovo u tim godinama, bili smo srecni, znali samo za igru i druzenje. Ovo danas je propast covecanstva

  • Hi

    15. februar 2020 | 13:04

    Uviteljica ki devojcica. 👍🤣

  • Dexi

    15. februar 2020 | 16:07

    Luise, Luise, mangupe jedan znaš ti šta radiš

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA