• 8

Ovo je specijalitet u Turskoj, a od njegovog izgleda će vam pozliti

Ovaj lokalno jelo iz Adane, ne tako prijatnog izgleda, pravi se od stomaka jagnjeta, a zovu ga Sirdan

  • 8

Sirdan, lokalni specijalitet u Adani, ne tako prijatnog izgleda, pravi se od stomaka jagnjeta, a obično se puni začinjenim piriničem.

Ovo jelo zahteva distribuciju mesa iz drugih gradova pošto se njegov intenzivan miris širi po svakom ćošku grada i leti to predstavlja veliki problem.

Meso je neophodno kuvati mnogo sati, a tokom konzumacije, preporučuju se začini poput kumina ili čilija.

Da li biste se usudili da probate ovako nešto?

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 007

    Bolje da jedem ono sto se ne je,nego ovo!!

  • Cole5

    kako volite da lupetate... odete u kafanu i najedete se skembica da sve puca a ovamo ovo jelo nebi ste probali a pravi se od ovijeg zeludca kao i skembici sto se prave od juneceg zeludca...

  • Cika Velja

    Jel ce i iz ovog da iskoci neki virus,ili to samo biva kod Kineza...izricito???

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima