≫ 

Mladi Rus i Ruskinja evakuisani iz Vuhana zbog koronavirusa: Upoznali se i zaljubili u karantinu

Ina i Danil sreli su se kao u filmu, dok su čekali avion za evakuaciji na aerodromu u Vuhanu

  • 0
Korona virus, koronavirus, ljubav Foto: Instagram/saymealien, lighter_mind

Rusija je početkom ovog meseca evakuisala 140 svojih građana iz kineskog grada Vuhana, epicentra koronavirusa, i prebacila u karantin na kliniku u sibirskom gradu Tjumen. Kako navodi portal "The Moscow Times", u periodu kada su bili izolovani od ostatka sveta, dvoje osamnaestogodišnjaka - Ina Savinčeva i Danil Parfenovič povezali su se jedno sa drugim, umesto da se okrenu društvenim mrežama kako bi ostali povezani sa prijateljima, voljenim osobama i drugim ljudima koji se nalaze u karantinima širom sveta.

Njih dvoje su se, baš kao u nekom fimu, upoznali dok su čekali avion za evakuaciju na aerodromu u Vuhanu.

Savinčeva je radila u Kini kao novinarka, a Parfenovč je tamo studirao. Ubrzo su započeli razgovor, otkrivši zajedničku ljubav prema muzici i tehnologiji, ali i hemiju između njih dvoje.

 
 
 
View this post on Instagram
Как же долго я мечтала о тебе, моя милая... Чувакии, меня завалили подарками сегодня. Чувствую себя в сто раз лучше! СПАСИБО! Заклинаю вас жить здорово! Всё, тюменское телевидение, я ухожу к вам. 😄 Волонтеры, вы такие маковки. ❤️ Конечно, я ещё должна заслужить звание "супер-человека", но а пока буду пропитывать флюидами ваши подарки, слушать кайфовую музыку и танцевать.🧘 А от моего зайца браслет на левую руку, он хранит меня от зла. И только пылинки праха доносятся до меня от подонков, которые когда-либо сделали нам больно. Любовь! 🥰 PS Заметили, посты сбалансированы на добро и зло? Все потому что я ♎. #тюмень #день #ночь #любвиA post shared by My Inna (@saymealien) on

- Govorila mi je o muzici, a ja sam njoj pričao o skulpturama i lepim planovima za život, a u očima su nam se pojavile iskre i naša srca su počela brže da kucaju kada čim bismo se ugledali - rekao je Parfenovič.

Mladić je naveo da lekari iz karantina nemaju nikakve zamerke na njihovu vezu, ali budući da je Savinčeva izolovana jer se razbolela od druge bolesti, Parfenovič poslednjih dana nije mogao da je vidi, pa su Dan zaljubljenih proveli odvojeno.

Kupio joj je narukvicu koju su joj doktori dostavili.

- Želeli smo da budemo zajedno za Dan zaljubljenih, ali nažalost nije tako ispalo... ipak, zadovoljni smo svim drugim stvarima - rekao je.

Zbog zdravstvenog stanja Savinčeva nije mogla da razgovara sa novinarima, ali se pokazalo da je negativna na korona virus. Par očekuje da će biti pušten u narednim danima, a Parfenovič kaže da planiraju da ostanu u Tjumenu i da zajedno istraže grad nakon što izađu.

Nakon toga, nije jasno kako će se njihova veza odvijati. Savinčeva je poreklom iz oblasti Kirov u centralnoj Rusiji, dok je Parfenovič iz sibirskog grada Krasnojarsk koji je udaljen oko 3.200 kilometara.

Video: Hitna pomoć zbrinula zaraženog koronavirusom Kini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA