"Uvek si dobrodošao da se vratiš": Kraljica i princ Hari imali emotivan razgovor nakon Megzita

Kraljica je dodala da će ih dočekati "otvorenih ruku", ukoliko reše da se vrate

  • 3
Kraljica Elizabeta,Hari i Megan, Britain Royals Prince Harry Foto: Tanjug/AP

Britanska kraljica Elizabeta Druga i njen unuk, princ Hari proveli su četiri sata na ručku u nedelju, gde su razgovarali o njegovoj budućnosti, ali i o završnim dužnostima koje ima sa svojom suprugom Megan Mark, prenosi britanski San.

Za vreme ručka kraljica mu je rekla da su on i Megan dobrodošli ukoliko odluče da se ponovo priključe kraljevskoj porodici.

Između kraljice i Harija opet se pojačala napetost nakon što je Hariju i Megan zabranjeno da se brendiraju kao kraljevski par posle njihovog istupanja iz porodice. Javno saopštenje koje je izdao par nakon ove zabrane razljutilo je monarhinju, koja nije mogla da veruje koliko je njen unuk osramotio porodicu.

Kraljica je htela da na ručku nađe kompromisno rešenje za buduće planove i završila je razgovor rekavši Hariju da "ga mnogo voli i da je uvek dobrodošao ukoliko želi da se vrati kraljevskim dužnostima".

Mediji prenose da je kraljica Elizabeta dodala da bi "volela više da viđa unuka Arčija".

megan markl, princ hari, arči harison, kraljica elizabeta II Foto: Tanjug/AP

Izvor blizak porodici izjavio je da je kraljica vrlo uznemirena zbog odluke unuka da se odseli za Ameriku, jer će je to sprečiti da često viđa praunuka Arčija. Izvor dodaje da je kraljica bila vrlo jasna kada je rekla da Hari u svakom trenutku može da se vrati u Englesku sa svojom porodicom i ponovo preuzme kraljevske obaveze.

Kraljica je dodala da će ih dočekati "otvorenih ruku", ukoliko reše da se vrate.

Megan Markl će doći u London kako bi sa suprugom obavila finalne dužnosti kao kraljevskog para.

Hari i Megan će se pridružiti Vilijamu i Kejt, kao i kraljici, Čarlsu i Kamili na proslavi Dana Komonvelta. Ovo će biti među poslednjim njihovim dužnostima kao kraljevskog para, ali i prvo javno pojavljivanje nakon što je objavljeno njihovo istupanje iz kraljevske porodice, poznato kao Megzit.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA