≫ 

Gastrabajtersko slavlje: Gazda Mecke oženio 3 sina u istom danu, jednom za punoletstvo dao "ferari"

Torta je bila na čak 9 spratova, a mladenci su imali tu čast da je seku sabljom

  • 32

Na internetu je moguće naći brojne dokaze o tome kakav je život naših gastarbajtera u inostranstvu. Uglavnom do nas stižu snimci i fotografije raskošnih proslava, venčanja i punoletstva, pa smo tako ovog puta došli do zanimljivih snimaka iz Minhena.

Naime, radi se o punoletstvu i trostrukom venčanju.

Prvi snimak datira iz marta prošle godine na kom je prikazano svadbeno slavlje tri brata. Kako se navodi, jedan naš sunarodnik, koga po svemu sudeći zovu gazda Mecko, ženio je istog dana svoja tri sina.

Tortu sekli sabljom

Snimci koji su objavljeni su visoke produkcije, a neki kadrovi snimljeni su i dronom. Osim što je gostima bio zagarantovan dobar provod, i muzičari su, kako se vidi na snimcima, prošli veoma dobro. Naime, moguće je videti da pare "lete" na sve strane, a nije se štedelo ni na hrani, niti na skupocenom piću.

Torta je bila na čak 9 spratova, a mladenci su imali tu čast da je seku sabljom.

Na drugom snimku, koji je postavljen na Jutjub u avgustu iste godine, zabeleženo je punoletstvo jednog od sinova, a mladić je, ni manje ni više, za rođendan dobio "ferari".

Proslava je protekla u najboljem redu, uz muziku, piće i tortu u obliku "ferarija", a naravno novčanice su padale i po podu.

Osim ferarija, vidi se i da je dom sređen veoma skupoceno, pa je na snimcima lako uočljiva "Luj Viton" zavesa, ali i razne skulpture.

Video: Jedan gatsarbajterski sin se ovako bahati u svom Lamborginiju: Gas do daske, spasavaj se ko može!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • plavi safir

    6. mart 2020 | 16:49

    Njihova stvar kako slave. Meni samo nije jasno čime se bave pa imaju toliko?

  • 😎

    6. mart 2020 | 16:17

    Ne može Srbin a da se ne meša u tude dvorište.😁 A šta koga briga kako će neko da potroši svoje pare?

  • CRNI

    6. mart 2020 | 21:49

    A zašto je koga briga kako i koliko zarađuju. Postoje organi koji to kontrolišu pa nek zarade platu. Ovo je njihov stil u kome uživaju i na to imaju pravo. Kome se nesvidja nek prvo počisti svoj prag pa onda neka gleda tuđi. Njima nek je srećno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA