Kad se vlasti ogluše o svoja naređenja o korona virusu: Reče narodu da ne dira lice, pa liznula prst

Žena je predmet podsmeha jer se sama oglušila o instrukcije o zaštiti od korona virusa

  • 0
Korona virus, koronavirus Foto: Tanjug/AP

Broj obolelih od korona virusa u svetu danas je premašio cifru od 100.000. Prvi slučaj danas je registrovan i u Srbiji, a broj zaraženih drastično skače u mnogim državama.

Na listi zemalja u kojima rapidno skače broj obolelih i preminulih jeste SAD, stoga se vlasti trude da na sve moguće načine spreče širenje zaraze.

Onlajn kampanje, vesti na portalima, ali i lična obraćanja zvaničnika deo su kampanje "zaustavimo korona virus". Međutim, kada se zvaničnici sami ogluše o instrukcije koje dele narodu, odmah postanu predmet prozivke na društvenim mrežama.

Tako je na Tviteru postao virala video snimak službenice u SAD koja ponosno stoji za govornicom i čita kako građani treba da se ponašaju da bi se zaštitili od opasnog virusa koji je odneo više od 3.400 života.

- Virus može da se prenese na mnogo načina, a jedan od njih jeste dodirivanjem usta, nosa i očiju - rekla je zvaničnica.

Ništa ovo ne bi bilo neobično da već u sledećem trenutku nije liznula prst kako bi uspela da okrene stranicu da bi nastavila da čita uputstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA