Tinder u doba korona virusa: Mreža upozorila svoje korisnike da "održe distancu"

Kako je teško održati društvenu distancu kada su na sastanku ili u krevetu, korisnici su se uglavnom nasmejali na ovu poruku

  • 0
Tinder, Korona virus Foto: Pixabay

Tinder je poslao upozorenje svojim korisnicima koji možda traže zabavu na jedno veče da "održe društvenu distancu", kako bi se zaštitili od korona virusa.

Kako je teško održati društvenu distancu kada su na sastanku ili u krevetu, korisnici su se uglavnom slatko nasmejali na ovu poruku.

- Vaša bezbednost nam je na prvom mestu. Tinder je sjajno mesto da upoznate nove ljude. Dok želimo da se i dalje zabavljate, važnije je da se zaštitite od koronavirusa - poručio je Tinder.

Saveti su se nastavili.

- Perite ruke redovno, nosite sa sobom gel za ruke, izbegavajte da dodirujete svoje lice, održite društvenu distancu na javnim okupljanjima - poručili su oni i ulinkovali sajt Svetske zdravstvene organizacije gde se može naći više informacija o COVID-19.

Naravno, dok su jedni pohvalili odgovornost ove društvene mreže, većina korsnika je zbijala šale.

- "Tinder u doba korona virusa" je nova "Ljubav u doba kolere".

- Tinder me štiti od korona virusa, a gde je bio da me zaštiti od loših sastanaka i čudaka koji su mi se nabacivali?

- Brate, znaš da su stvari postale ozbiljne kada te i Tinder upozorava na korona virus.

- Zahtev Tindera da održimo socijalnu distancu je ironično, s obzirom da je poenta ove aplikacije da NE održimo socijalnu distancu.

- Pričala sam sa jednim tipom na Tinderu i rekla mu da uskoro putujem. Pitao me je: "Sa ovim korona virusom?", a onda me otpratio. Zabavljanje je sve zabavnije - između ostalog pišu korisnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA